Projecte ‘Adults for Future’

L’Espai Boule de Reus, en el marc del projecte Adults for Future, ha iniciat un curs dedicat a fomentar les capacitats i el suport dels adults majors a Europa, amb especial atenció a l’activisme verd. El programa pretén abordar els reptes als quals s’enfronta aquest sector de la societat, al mateix temps que els involucra en pràctiques respectuoses amb el medi ambient i promou un estil de vida saludable.

Durant la primera classe pilot realitzada aquesta passada setmana, s’han explorat conceptes al voltant de la sostenibilitat com la neutralitat de carboni, el ‘greenwashing’ (rentat verd) i el Dia de l’Excés de la Terra. Durant les activitats s’ha utilitzat una calculadora de la petjada de carboni i s’han fet jocs com el bingo i un altre al voltant de la pesca, amb l’objectiu que l’experiència d’aprenentatge fos més amena.

Davant de la resposta positiva rebuda en el primer dia del curs pilot, Espai Boule ja treballa per ampliar el programa del curs i el suport a educadors d’adults i centres educatius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.