Agenda de març a la Biblioteca Municipal de Cambrils

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat per aquest mes de març un taller de poesia i una hora del conte sobre cançons, jocs de taula i poesia orientada a famílies amb nadons. Les inscripcions per aquestes dues activitats es poden fer a través del correu bib@cambrils.cat.

El dimecres 20 de març, la filòloga i responsable del Servei Local de Catalana del Consorci de Normalització Lingüísticca, Helena Martínez—Ferreruela, oferirà un taller de poesia a partir del del seu llibre “La casa de les absències”. Aquesta activitat amb motiu del Dia Mundial de la Poesia forma part de la programació del Campus Extens de la URV.

L’endemà dijous, l’hora del conte de la biblioteca es convertirà en un taller per nadons de cançons, jocs de falda i poesia de la mà de l’educadora Ángeles Ortega i la seva fada Lili. “La Maleta de Lili” és un projecte de foment de la lectura dirigit a potenciar la literatura infantil des de les primeres edats.

Durant el mes de març també se celebraran les trobades dels diferents Clubs de Lectura.  El divendres 8 de març el Club de Lectura en família comentarà el llibre “Guapa”, el dimarts 19 de març el Club de Lectura Adult gaudirà d’una sessió especial amb la presència de l’autora de la novel·la històrica “El vel de la Deessa” en el marc de les Jornades per la Igualtat de Gènere, i el divendres 22 el Club de Lectura Infantil dedicarà la seva trobada al  conte “Fora de Lloc” de Lucy Knisley.

A més, com és habitual, tots els dimarts es portaran a terme les sessions de lectura de Lecxit i tots els dijous el Club de Lectura per practicar el català Parlem de Llibres.

també es portaran a terme les sessions de lectura de Lecxit tots els dimarts, el Club de Lectura per practicar el català Parlem de Llibres tots els dijous, i la trobada mensual per comentar llibres del Club de Lectura en família (el 9 de febrer) i el Club de Lectura Infantil (el 23 de febrer).

Aquest mes de març, amb motiu de la Setmana Santa, la biblioteca farà horari especial de 9 a 14:30 hores del 25 al 27 de març i romandrà tancada del 28 de març a l’1 d’abril.

programa d’activitats de març

LECXIT

Tots els dimarts, a les 17:30 h, a la Biblioteca, LECXIT: sessions de lectura per a l’èxit educatiu. En col·laboració amb la Fundació Bofill.

PARLEM DE LLIBRES

Tots els dijous, a les 19:00 h, a la Biblioteca, Club de lectura fàcil en col·laboració amb el Servei Local del Català. És una activitat per a no catalanoparlants per a la millora de l’expressió oral a través de la lectura.

Inscripcions: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/club-lectura/

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA

Divendres 8 de març, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Club de lectura en família amb Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre Guapa, de Canizales.

Per a nens i nenes de I4, I5 i 1r.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

club de lectura adult

Dimarts 19 de març, a les 18:00 h, a la Biblioteca, Club de lectura adult. Es comentarà el llibre El vel de la deessa, de Glòria Sabaté, amb la presència de l’autora.

Activitat emmarcada dins les Jornades per a la Igualtat de Gènere.

Amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils.

taller de poesia

Dimecres 20 de març, a les 19:00 h, a la Biblioteca, Taller de poesia a partir del llibre La casa de les absències, d’Helena Martínez-Ferreruela. El taller anirà a càrrec de l’autora.

Activitat en motiu del Dia Mundial de la Poesia. Amb el suport del Campus Extens de la URV.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

HORA DEL CONTE I TALLER per a nadons

Dijous 21 de març, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Hora del conte i taller: cançons, jocs de falda i poesia, amb Àngeles Ortega (La maleta de Lili).

Per a nadons.

Inscripcions: bib@cambrils.cat  

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Divendres 22 de març, a les 18:00 h, a la Biblioteca, Club lectura infantil. Es comentarà el llibre Fora de lloc, de Lucy Knisley.

Per a nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.