Projecte ‘Get Senior Active’

GSA “Get Senior Active” és un projecte liderat pel Consell Esportiu del Baix Camp amb col·laboració amb entitats d’Itàlia i Romania, sota l’empara i aprovació de la Unió Europea, dins del programa Erasmus +, per tal de fomentar la pràctica de l’activitat física en la Tercera Joventut en general i en particular a les residències.


Aquest projecte basat en l’experiència que s’ha obtingut amb l’ACTIVA’T ha preparat unes sessions per posar-les en pràctica amb gent gran, mitjançant un programa d’exercicis pensats exclusivament per aquest col·lectiu. S’ha de tenir present que en aquestes edats, s’ha de posar especial atenció a la salut física, mental i socioafectiva. L’activitat física pot actuar sobre les tres vessants permetent viure una vida més sana, feliç i autònoma, sempre que es faci amb cura i atenent les característiques i necessitats pròpies de cada persona. Però sovint encara ara ens manquen propostes més concretes per aquest col·lectiu, on fer salut i gaudir de l’activitat vagin agafades de la mà. Aquest és un dels objectius finals del nostre projecte.


Per aquest motiu i com acte central del projecte, el dia 29 de febrer, a les 17.30 hores, desenvoluparem un esdeveniment, en format classe al Club Reus Deportiu on són convidats tots els adults i adultes, i especialment els majors de 55 anys que vulguin participar d’una sessió pràctica.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.