Projecte ‘Inclusion & Dance’

El Consell Esportiu del Baix Camp i l’Escola de Ball Wapachà, han iniciat el projecte pilot Inclusion & Dance a onze centres educatius de la comarca del Baix Camp.
Inclusion&Dance és projecte basat en valors com la tolerància, la inclusió, la igualtat i la diversitat. El lema que millor defineix aquest projecte pilot és “som diversos però capaços” i, entre altres objectius, busca reforçar els vincles entre el grup per afavorir la socialització i la inclusió i millorar el llenguatge verbal i no verbal, reforçant l’expressió d’emocions, afectes i sentiments dels alumnes.
Tres ballarins i ballarines de l’Escola de Ball Wapachà, impartiran un mínim de 4 sessions de ball esportiu a cada grup classe de 4t de primària, la Mireia Jerez i l’Oriol Cunillera, dos joves amb diversitat funcional i membres del grup Diversity i Lluis Perez, responsable de Wapachà i tècnic de ball esportiu titulat.
Aquestes sessions seran gratuïtes pels alumnes participants i es preveu que participin al voltant d’uns 400 escolars de 8 a 9 anys. El Consell Esportiu del Baix Camp assumirà les despeses de contractació dels tres tècnics/ques de ball i l’Escola Wapachà portarà la coordinació tècnica de les diferents sessions.
Els 7 centres educatius de Reus que participaran en aquest projecte són: el C. La Salle, el C. Pare Manyanet, l’Escola Montsant, l’Escola Puigcerver, l’Escola Marià Fortuny, l’Escola Eduard Toda i Güell i l’Escola Mowgli. Els 4 centres educatius de la comarca del Baix Camp participants seran: l’Escola Mare de Déu de la Candela de Botarell, l’Escola Josep Maria Soler de Montbrió del Camp, l’Escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja i l’Escola de Maspujols.
Està previst que aquest projecte, es porti a terme durant aquest 3r trimestre de curs i finalitzi el 13 de juny d’aquest mateix any 2024.

4.6/5 - (20 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.