Projecte ‘Vives Emplea Saludable’ a Reus

Vives Emplea Saludable és un projecte innovador, dirigit a millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur i a la vegada els seus hàbits de salut. Les activitats es realitzaran en format semipresencial. Aquest projecte és finançat pel Fons Social Europeu, dins del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social i Agenda 2030.

En què consisteix?
El projecte consisteix en la creació d’un equip de 25 persones a l’atur que, de forma voluntària i proactiva, s’organitza per a impulsar la cerca de treball per compte aliè i vulguin millorar la seva salut mitjançant una bona alimentació i la realització d’exercici amb pocs recursos econòmics.
Es realitzarà un seguiment personalitzat (via telefònica, online o presencial) del grup a nivell individual, així com també es realitzaran sessions grupals a través d’aplicacions de videotrucada o de manera presencial, on es treballaran tots els passos necessaris per a trobar una feina eficaçment. Inclou també; tallers de salut; compra d’aliments saludables, nutrició, autocuidatge, gestió de l’estrès i de la son, tenim contractat un entrenador personal perquè des de casa facin exercici físic de manera online adaptat als participants.
La participació en el projecte és voluntària i gratuïta. Exigeix, però, un alt grau de compromís, pel que fa a la participació i assistència durant tot el període de durada, ja que han d’omplir qüestionaris de salut al formar part d’una investigació. Les dates són les següents: De maig a Desembre de 2022.

Quines activitats es desenvolupen?
• Sessions grupals on es treballa les competències laborals, eines i canals de recerca de feina, a banda dels tallers saludables, taller de TIC i sessions amb l’entrenador personal online, que es realitzaran a través d’aplicacions de videotrucada o presencialment.
• Sessions personalitzades i individualitzades amb cada participant, per part de la tècnica d’inclusió sociolaboral, a través de trucades telefòniques, videotrucades o presencialment. Realitzant també el seu seguiment en l’objectiu saludable triat.
• Contactes directes amb empreses i intermediació laboral.

Requisits per a participar
Per a participar en el programa només cal complir tres requisits.

 1. Estar inscrit/a com a demandat d’ocupació al SOC.
 2. Saber l’idioma (català o castellà) i coneixements de lecto-escriptura.
 3. Disposar de connexió a Internet i comptar amb aparell per a connectar-se (ordinador, tablet o smartphone).
  Persona de Contacte per a derivar participants
  Sara Gallisà Mestre, Tècnica del Programa Vives Emplea Saludable Reus
  Correu: sgallisa@accioncontraelhambre.org
  Telèfon: 699 145 447
  https://www.accioncontraelhambre.org/es/vives-emplea-saludable
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.