Les proves d’accés als estudis de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació obren el termini d’inscripció

Les proves d’accés als estudis de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació obren el termini d’inscripció

Del 13 al 22 de març, es poden inscriure a les proves d’accés les persones que no reuneixen tots els requisits per cursar els cicles de grau superior que s’imparteixen a Tarragona i a Reus

Totes les persones interessades a obtenir una plaça per cursar algun dels cicles formatius de grau superior que s’imparteixen a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació, sense reunir tots els requisits obligatoris per accedir-hi directament, podran inscriure’s a les proves d’accés entre els dies 13 i 22 de març. L’alumnat que superi aquestes proves podrà realitzar, posteriorment, la preinscripció al centre, d’acord amb el calendari general que estableix cada any el Departament d’Ensenyament.

Una oferta formativa de qualitat i professionalitzadora  

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix ensenyaments d’Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur, Gràfica Interactiva i Joieria Artística. D’altra banda, al centre d’educació artística de la Diputació a Reus (Carrer del Vent, 6) es poden cursar cicles formatius de grau superior de: Infografia 3D; Arquitectura Efímera; Projectes i direcció d’obres de decoració; i Videojocs i entorns visuals. Més informació a www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus mostraran tota a seva oferta educativa participant, un any més, a l’Espai de l’Estudiant, que se celebra els dies 8 i 9 de març a Valls. Es tracta de la 18ena edició d’aquest esdeveniment, per permet donar a conèixer tota l’oferta formativa de cara al curs 2018-2019.

Formació artística arreu del territori

A més de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus, la Diputació gestiona l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i el Taller de Valls. En conjunt formen una xarxa de centres que ofereixen formació artística de qualitat al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. La seva dilatada experiència –els inicis del centre de Tarragona se situen l’any 1934-, i el nivell dels docents que imparteixen les classes, altament qualificats, les situen com a referents educatius. De fet, els alumnes formats a les escoles d’art i disseny de la Diputació entren al món laboral amb una àmplia preparació i qualificació professional, avalada freqüentment per reconeixements i premis.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.