Quarta edició del festival Reus Teatre Musical al Teatre Bravíum

Quarta edició del festival Reus Teatre Musical al Teatre Bravíum

El Bravium Teatre és escenari des d’aquest divendres i fins diumenge de la quarta edició del Reus Teatre Musical, festival organitzat per Les Artistes Locals en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i amb el suport de Vermuts Miró. Les Artistes Locals han convertit el RTM en un festival pioner, ja que és el primer festival de teatre musical de petit i mitjà format que s’organitza a Catalunya i a l’Estat espanyol.

El festival arrenca el divendres 24 de novembre a les 21:30 h amb la comèdia musical Per si no ens tornem a veure, d’Alicia Serrat i Marc Sambola, amb producció artística de Daniel Anglès, i interpretada per Anna Lagares i Edgar Martínez. Una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable.

El dissabte dia 25 a les 21:30 h Mariona Castillo (intèrpret), Gustavo Llull (piano) i David Pintó (direcció) presenten una versió concert de l’espectacle 9. Les Dones de Guido Contini, de Maury Yeston, estrenat a Broadway i que alhora és una adaptació de la pel·lícula autobiogràfica de Fellini 8 1/2. A partir de les cançons del musical Nine veurem el retrat de Guido Contini, un famós director de cinema en plena crisi dels cinquanta. Una fotografia feta per les dones que l’envolten: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que li va ensenyar a estimar.

La cloenda del festival serà el diumenge dia 26 a les 19:30 h amb l’aplaudit espectacle Vagas y Maleantas, una divertida comèdia amb actuacions musicals que reflexiona sobre el paper de les dones a la història, especialment des del símil de la dona com a “corista”, sempre un pas enrere del protagonisme, per acabar llançant una proposta: què passaria si no hi ha solista? Què passa si cantem totes plegades, cadascuna amb el seu propi registre, amb la seva pròpia veu?

El preu de les entrades és de 10 euros i es poden adquirir a través de la web entradium.com o a la taquilla del teatre el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici de la funció.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.