Quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils, classificats pel Campionat d’Espanya d’Optimist

Quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils, classificats pel Campionat d’Espanya d’Optimist

És la primera vegada des de l’any 2008 que quatre regatistes del CNCB es classifiquen per participar al Campionat d’Espanya, que es farà a Baiona del 29 de març al 3 d’abril. Precisament, dos dels seleccionats pujaven al pòdium del Gran Premi El Masnou d’Optimist celebrat el passat cap de setmana. A això cal sumar-hi que una regatista del CNCB competirà també amb la Selecció Catalana a la Copa d’Espanya d’Ilca 6 el pròxim mes d’abril

Els regatistes d’Optimist del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica participaran al Campionat d’Espanya d’Optimist d’aquest mes de març després d’haver estat seleccionats per la Federació Catalana de Vela. És la primera vegada des de l’any 2008 que fins a quatre regatistes del CNCB es classifiquen per participar en un Campionat nacional amb la Selecció Catalana d’Optimist.

Actualment, l’equip d’Optimist compta amb vint-i-vuit regatistes i és un dels més nombrosos de Catalunya. La classificació de quatre regatistes per al Campionat d’Espanya i els bons resultats generals dels equips en les darreres competicions posen de manifest la gran feina dels esportistes i de l’equip d’entrenadors d’Optimist del Club Nàutic Cambrils format per Uri Oliva, Leandre Garcia i Bea Muro; sota la coordinació d’Aleix Monmany i la direcció de Joan Gelpí.

El Campionat d’Espanya d’Optimist tindrà lloc a Baiona (Vigo) del 29 de març al 3 d’abril. Per al CNCB, la feina feta per tot l’equip d’Optimist i aquesta classificació és un orgull i motiu de celebració. Es demostra així la gran tasca de tots els membres de l’equip, de la mà dels entrenadors de la secció, fent cada cop més gran el palmarès del CNCB.

A tot plegat, cal sumar-hi que la regatista del CNCB Lucia Gascón, ha estat seleccionada per la Federació Catalana de Vela per competir amb la Selecció Catalana a la Copa d’Espanya d’Ilca 6 que es celebrarà a Pollença (Mallorca) de l’1 al 4 d’abril.

Gran Premi Masnou d’Optimist

Precisament, Joan Domingo i Iker Múgica coneixien la notícia aixecant trofeu el passat cap de setmana al Club Nàutic El Masnou. Allà s’hi ha disputat el Gran Premi el Masnou d’Optimist amb més de 160 regatistes, 18 dels quals pertanyien al CNCB.

Dissabte la competició va arrencar amb bastant de vent, arribant a ratxes de 25 nusos de llevant i amb molta mar de fons. Això va obligar al Grup 2 a tornar a terra sense realitzar cap regata. El grup G1, en canvi, va poder celebrar dues de les proves. Durant la jornada de diumenge, amb una situació meteorològica més suau, el grup G1 va poder celebrar quatre proves més i el grup G2 va fer-ne tres.

Joan Domingo es classificava primer sub13 en G1, mentre que Iker Múgica el seguia en segona posició. En G2 Daniel Pérez recollia el trofeu de segon Sub16. Per al jove regatista, aquesta és la primera competició amb el Club Nàutic Cambrils, ja que s’ha incorporat recentment a l’equip de regates del Club.

Cal afegir també que aquest Gran Premi del Masnou va suposar també l’inici en el món de les competicions per les regatistes del CNCB Irene Isasa, Elena López i Aleix Comino. Des de la direcció esportiva de l’equip destaquen que la participació en aquesta regata ha suposat grans resultats i un pas endavant per l’equip d’Optimist.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.