Salou col·labora en la cinquena edició del programa ‘Gira Mujeres 2021’ per fomentar l’esperit emprenedor de les dones

Salou col·labora en la cinquena edició del programa 'Gira Mujeres 2021' per fomentar l’esperit emprenedor de les dones

Aquest dijous, 25 de març, tindrà lloc una sessió informativa i d’empoderament, en línia, amb un taller, per donar a conèixer el projecte. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou col·labora en la cinquena edició del programa Gira Mujeres 2021 de Coca-Cola, amb l’objectiu de continuar fomentant l’esperit emprenedor de les dones.

Aquest dijous, dia 25 de març, en horari de 10 a 11.30 h, tindrà lloc, de forma online, una sessió informativa i d’empoderament, que inclou, a més, el taller “El teu potencial al servei de la idea de negoci”, que permetrà donar a conèixer el projecte d’emprenedoria Gira Mujeres a aquelles dones que vegin en l’autoocupació una sortida laboral, així com a aquelles que tinguin una idea de negoci i la vulguin dur a terme.

Les inscripcions per a la sessió informativa són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç, indicant les dades personals i de contacte que se sol·liciten. El dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç de la connexió.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha encoratjat les dones salouenques a posar en valor el seu esperit emprenedor; i ha destacat “la importància de posar a l’abast de les fèmines de Salou les eines necessàries per tal que puguin empoderar-se i posar en marxa una idea de negoci que sigui tot un èxit”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “enguany, atesa la situació actual, hem optat per una sessió informativa en línia, per tal que tothom hi tingui accés i pugui conèixer, de primera mà, tot i que de forma adaptada, els aspectes més importants d’aquest programa”.

Així mateix, el regidor de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, David González, ha valorat positivament aquest tipus de programes, “ja que permeten que les dones adquireixin nous coneixements a nivell professional i en conseqüència, que la seva inserció al món laboral sigui més àgil i efectiva, alhora”.

Gira Mujeres 2021

El programa Gira Mujeres tracta sobre un itinerari formatiu adreçat a dones d’entre 18 i 60 anys (ambdues edats incloses), que vulguin reinventar el seu negoci, o bé, tinguin en ment crear-ne un de nou.

Les preinscripcions al programa ja es poden fer a través d’aquest altre enllaç.

Les dones inscrites rebran sis sessions de formació en línia per ajudar-les a aprofundir en les claus de l’emprenedoria i desenvolupar el seu projecte empresarial. Al finalitzar la formació, podran crear una presentació de la seva idea de negoci en la què aplicaran tot el que s’ha treballat en les sessions.

Cal destacar que d’entre tots els projectes presentats de tot arreu, s’escolliran 24 finalistes dels quals es premiaran 4 projectes guanyadors. Els 4 projectes guanyadors rebran una dotació econòmica de 5.000 €, per donar suport al seu llançament.

Coca‑Cola compta amb la col·laboració de Fundación Mujeres, Dona Activa Fòrum i l’empresa social de desenvolupament rural AlmaNatura, així com Impact Hub.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.