Queda inaugurada la BTT TennisAcademy – Tennis Salou

Queda inaugurada la BTT TennisAcademy – Tennis Salou

Salou, 23 de gener del 2018 – Aquesta tarda s’ha presentat al Tennis Salou H2O la BTT Tennis Academy – Tennis Salou, una acadèmia de tennis Internacional que sorgeix de la col·laboració entre BTT Academy, Tennis Salou H2O i Tecnifutbol, tres empreses que treballen en la formació i la promoció de l’esport. També s’ha formalitzat aquesta col·laboració amb la signatura del contracte per part de tots els grups. A l’acte han assistit Natxo Jacob, gerent del Tennis Salou H20; Àlvar Margets i Francis Roig, fundadors de BTT Academy; Albert Viñas, director esportiu de Tecnifutbol i Marc Montagut, regidor de l’Ajuntament de Salou, un municipi que segueix apostant pel desenvolupament de l’esport i el qual s’ha revelat com una destinació de turisme esportiu excepcional tot l’any. Les bones condicions climàtiques i la creació d’infraestructures han multiplicat l’oferta esportiva de qualitat.

Els usuaris de l’acadèmia de Tennis s’allotjaran a Cambrils ParkSportVilage, un Resort de 4* Superior situat a prop de les instal·lacions del Tennis Salou. Els seus allotjaments, instal·lacions i serveis cobreixen totes les necessitats dels alumnes de l’acadèmia, ja que és un Resort adaptat als esportistes.

Els jugadors de l’Acadèmia rebran formació acadèmica adaptada al seu nivell i necessitats, ja que tenen un conveni amb l’Escola Internacional del Camp. Aquesta escola és un dels centres educatius més prestigiosos i exclusius de la zona. Tota la formació es realitza utilitzant les últimes tecnologies i participaran en activitats grupals amb altres nois i noies de l’escola. També comptaran amb l’opció de realitzar exàmens d’idiomes a l’escola oficial d’idiomes.

Tots els assistents a la roda de premsa han coincidit, com el Natxo Jacob del Tennis Salou, en què “aquest és un projecte ambiciós. Comptem amb tres partners els quals apostem per la promoció de l’esport. A més a més, tenint a Cambrils ParkResort i a l’Escola Internacional en l’equació, només pot donar un resultat exitós”.

Des de la BTT Academy, Àlvar Margets ha volgut especificar que aquest projecte l’han decidit tirar endavant per les garanties que mostra: “hem rebut moltes propostes per fer acadèmies, però aquesta és l’única que ens ha convençut. Comptem amb suport institucional que ens farà tenir projecció a la zona, una destinació turística i de qualitat. A més, comptem amb la gestió per part del Tennis Salou, els quals han estat molt importants per engegar el projecte”. Però el Tennis no ha estat l’únic punt favorable per tirar endavant la BTT Tennis Academy, ja que Margets ha afirmat que “també comptem amb Tecnifutbol, que compten amb molta experiència en el món de l’esport, i amb les instal·lacions de Cambrils ParkResort i de l’Escola Internacional”.

El club Tennis Salou H2O ja és un referent en la província de Tarragona. Amb l’apertura de les seves noves instal·lacions esportives d’última generació es posiciona entre un dels més moderns i destacats de la zona. L’equip del Tennis Salou H2O destaca pel seu treball en equip i perquè les persones que treballen en ell es troben en constant procés d’aprenentatge que els permet millorar cada dia.

BTT Tennis Academy és una acadèmia d’Alt Rendiment que té com a principal objectiu la formació integral de tenistes de totes les categories i edats a la recerca del seu màxim desenvolupament humà i esportiu. Està enfocada perquè els jugadors aconsegueixin el màxim nivell competitiu, cobrint totes les necessitats personals mitjançant programes totalment individualitzats.

Tecnifutbol és una empresa de serveis futbolístics que està en actiu des del 1995. Integrada per entrenadors, preparadors físics, professors, psicòlegs, entrenadors de porters i altres professionals. Aquesta empresa s’encarrega de la gestió d’instal·lacions, productes per a jugadors, formació de tècnics, organització de campus internacionals i tot tipus de serveis relacionats amb aquest esport.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.