Recaptació del Concert Solidari de Carnaval

La Fundació El Círcol ha fet entrega a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre d’un xec per valor de 8.000€ en concepte de recaptació pel Concert Solidari de Carnaval que anualment organitza l’entitat al Teatre Fortuny de Reus.

La Dra. Agustina Sirgo, en qualitat de presidenta de la Lliga ha estat l’encarregada de recepcionar el xec entregat pel vicepresident de la Fundació El Círcol, Sr. Jordi Salvat i la secretària de l’entitat Sra. Ima Mis.

Segons ha explicat el Sr. Jordi Salvat, “L’acció social és una de les línies d’acció prioritària de la Fundació El Círcol que centra gran part dels seus esforços a l’ajuda a col·lectius vulnerables. En Concret, i pel que fa al Concert Solidari de Carnaval, l’any 2023, la recaptació va ser destinada a la Fundació Miquel Valls per l’ELA, mentre que enguany, l’entitat beneficiària ha estat precisament la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre”. Al seu torn, la dra. Sirgo com a presidenta de la Lliga ha mostrat el seu agraïment per “aquesta entrega solidària que ens permet continuar donant suport al malalt oncològic de Reus i de la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre. És gràcies a iniciatives solidàries que podem dur a terme aquests objectius.”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.