Rècord de participació a la Cursa de les Dones de Reus

Xifra rècord de participació en la 12a edició de la Cursa de les Dones de Reus, que va reunir, el 5 de maig, a 2800 dones i 253 nens i nenes. La recaptació d’enguany també ha estat de rècord amb 33.864 euros donats íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i al Servei d’Epidemiologia i Prevenció del Càn cer de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Les donacions aniran destinades un a donar suport al malalts oncològics i als seus familiars, afavorir la educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

El regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, ha qualificat la cursa d’enguany de “molt emocionant”. “Una gran festa de la dona, solidària i intergeneracional, un dia per reivindicar i gaudir del fet de ser dona”, ha afegit.

La Cursa de les Dones és una de les activitats esportives i solidàries més multitudinàries a la ciutat de Reus. L’anterior edició, la del 2023, va reunir a 2.250 dones i 250 nens i nens i va aconseguir una recaptació de 27.374 euros. Un xifra que es supera any rere any gràcies a la solidaritat no només de les participants sinó també de totes les persones que fan la seva donació a través del dorsal 0.

Com en els darrers anys, la cursa ha fet sortida i arribada a la Plaça de La Llibertat i la distància a recórrer ha estat de 5km per l’habitual circuit de les edicions anteriors. La marea de color rosa ha gaudit d’un dia assolellat i d’una temperatura primaveral molt agradable.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.