Rècord històric de visitants a la 21 a edició del Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló

Unes 7.500 persones van gaudir de l’espectacle a aquest poble recuperat del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló ha tancat la seva 21 a edició amb un rècord de visitants. Els dies 23, 26, 29 i 30 de desembre, un total de 7.500 persones, aproximadament, van passar per aquest poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, enclavat entre muntanyes, que quedà deshabitat a la meitat del segle XX, per veure aquest espectacle organitzat per l’Associació Masia de Castelló, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Aquesta xifra representa més del doble de visitants que l’edició anterior, segons ha recordat l’organització, que ha expressat la seva satisfacció per la bona acollida de públic que va tenir el Pessebre dels Estels: « Creiem que hem fet un salt qualitatiu, des del punt de vista de la millora dels espais i de les escenes; i volem donar les gràcies als 320 actors que hi han participat i al més d’un centenar de persones, també voluntàries, que han col·laborat per fer possible que, un any més, el poble de Castelló hagi recuperat la seva vida i tanta gent hagi pogut gaudit de la visita».

Els dies 23 de desembre i 26 de desembre hi va haver 1.700 i 1.785 visitants, respectivament; el 29 de desembre, 1.889; i la representació del 30 de desembre va ser la que més persones va aplegar: 2.100.

De cara a la propera edició del pessebre vivent, l’organització ja té previst introduir-hi algunes millores, com per exemple, en l’aparcament; i ampliar el circuit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.