Redessa i el Banc Sabadell ofereixen ajuts al emprenedors per desenvolupar els seus projectes

Redessa i el Banc Sabadell ofereixen ajuts al emprenedors per desenvolupar els seus projectes

REDESSA i el Banc Sabadell ofereixen noves eines als emprenedors per desenvolupar els seus projectes amb les màximes garanties. Mitjançant la signatura d’un conveni, les dues institucions acorden facilitar l’accés al finançament dels projectes i activitats dels emprenedors en unes condicions preferents.

D’aquesta manera, es faciliten als emprenedors assessorats per REDESSA serveis exclusius, com un préstec per iniciar l’activitat, un programa per fomentar l’exportació, el finançament de la formació acadèmica i professional, uns serveis de banca a distància i assessorament en e-Commerce, entre altres.

També, es posa a l’abast dels emprenedors el programa BStartup, una iniciativa del Banc Sabadell per donar suport a joves empreses innovadores i tecnològiques per al desenvolupament de la seva activitat.

Per beneficiar-se d’aquests productes, els emprenedors hauran de ser assessorats prèviament per REDESSA. Una vegada els tècnics aprovin un informe favorable, seran derivats a Banc Sabadell per contractar i beneficiar-se d’aquests serveis bancaris.

Durant el 2017, el Servei de Creació d’Empreses i suport a l’emprenedoria de REDESSA, ha realitzat un total de 223 assessoraments a emprenedors. El 74% dels sol·licitants d’aquest servei han estat persones d’entre 25 i 45 anys. Pel que fa al perfil d’empreses, el 44% procedeixen del sector de serveis i el 24% del comerç. A banda de l’estudi de viabilitat del projecte, alguns dels temes que s’han tractat en aquestes reunions han estat el pla d’empresa, les possibles formes jurídiques, els tipus d’ajuts financers, els tràmits administratius, entre altres.

Els interessats en l’assessorament, poden sol·licitar cita prèvia a través de la pàgina web www.redessa.cat. També ho poden fer mitjançant el telèfon 977 300 304 o l’adreça de correu electrònic redessa@redessa.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.