L’autobús escolar torna a parar a la plaça de Sant Antoni de Masies Catalanes a l’Albiol

L'autobús escolar torna a parar a la plaça de Sant Antoni de Masies Catalanes a l’Albiol

Des d’avui 25 d’abril, l’autobús de l’empresa NIKA que transporta els joves de l’Albiol que estudien l’ESO a la Selva del Camp  torna a parar a la plaça de Sant Antoni de Masies Catalanes després de les gestions fetes per les famílies dels alumnes i per l’Ajuntament de l’Albiol.  

El Consell Comarcal del Baix Camp, responsable del transport escolar a la comarca, ha accedit finalment a les demandes fetes per a què l’autobús faci parada al punt més cèntric de Masies Catalanes, ja que ara parava a l’entrada de Masies i  representava una incomoditat per als alumnes. De fet aquesta ja era la parada que funcionava habitualment però l’ens comarcal va fer un canvi que no ha satisfet ni les famílies i l’Ajuntament de l’Albiol. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha agraït a les famílies les gestions fetes perquè la parada tornés a la plaça de Sant Antoni.

El mateix Consell Comarcal va confirmar el dimarts 24 d’abril la notícia i la mateixa monitora va informar els alumnes usuaris del transport escolar el canvi de parada.

Cal recordar que la normativa d’ensenyament determina que els estudiants d’ensenyament obligatori (educació primària i ESO) tenen transport gratuït si s’han de desplaçar fora del seu municipi per poder tenir accés a aquesta formació. En el cas del estudiants d’educació primària també tenen dret al servei de menjador gratuït. Tant el servei de menjador com el de transport és responsabilitat del Consell Comarcal del Baix Camp, que té delegada la competència de la Generalitat de Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.