Redessa estrena pàgina web

Redessa estrena pàgina web

REDESSA ha renovat la seva pàgina web, amb una interfície més moderna i adaptada a les noves tendències. El principal atractiu d’aquesta plataforma és que permet als usuaris accedir a tot el contingut de l’empresa municipal, des de les activitats que s’organitzen fins als concursos públics que gestiona. La informació és visible amb més facilitat i d’una forma molt més intuïtiva. En aquest sentit, la pàgina s’estructura en diferents apartats que permeten consultar informació vinculada a REDESSA, tant pel que fa als diversos centres d’empresa que gestiona, com en relació a les activitats per a empreses i emprenedors que s’hi organitzen.

El regidor de Promoció Econòmica i Conseller Delegat de REDESSA, Marc Arza, assegura que «la nova web és una plataforma que ens permetrà una interlocució més àgil amb els clients, tant reals com potencials, alhora que recull la informació relativa a l’activitat diària dels centres d’empreses de REDESSA».

A través del desplegable de la pestanya de REDESSA, els usuaris podran consultar quins serveis s’ofereixen, les característiques dels despatxos i naus industrials disponibles i la ubicació i empreses instal·lades als diferents centres de negocis, entre d’altres. A més, també hi trobaran informació relativa a la divisió de Sòl i Habitatge, amb dades de les 4 promocions d’habitatge protegit que es gestionen des de REDESSA: Granja Massó, Mas Bertran I, La Patacada i Mas Bertran II.

Una altra de les característiques d’aquest portal és la secció del perfil del contractant, des d’on es pot accedir a l’enllaç de la Generalitat on es publiquen les licitacions que surten a concurs i les adjudicacions.

El web www.redessa.cat que compta amb un disseny molt més visual, incorpora la funció de scroll. Aquesta eina permet desplaçar-se per la pàgina web de dalt a baix amb la barra lateral o el ratolí donant un efecte de moviment i de profunditat. Aquesta tendència en disseny web facilita la interacció de l’usuari amb el lloc web. A través de la nova web, també es posa a disposició de tots aquells que estiguin interessats un formulari de contacte i diversos dossiers informatius que es poden descarregar i consultar lliurement.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.