Vermuts Miró reforça la seva aposta per la cultura amb un conveni de col·laboració anual amb el Bravium Teatre

Vermuts Miró reforça la seva aposta per la cultura amb un conveni de col·laboració anual amb el Bravium Teatre

Bravium Teatre i Vermuts Miró han signat avui un conveni de col·laboració amb l’objectiu de realitzar conjuntament diversos projectes culturals i de ciutat durant aquest 2018. L’aposta de Vermuts Miró per la cultura tant de dins com de fora de la ciutat forma part de la seva filosofia d’empresa i així ho han demostrat en diverses ocasions. En són exemples la seva participació com a mecenes en la capitalitat de la cultura de Reus durant el 2017, el Vermut Miró&Art, producte pel qual aposten cada any on es barreja la part més artística dels pintors o altres actes relacionats amb música i teatre amb els que també hi col·laboren.

“Considerem el vermut un producte molt arrelat a la cultura, especialment a la ciutat de Reus, on va néixer la nostra marca”, expliquen des de Vermuts Miró. “Pensem que el tema de la cultura necessita un reforçament per part de la ciutadania i realitzem aquesta aliança amb el convenciment de que la cultura és educació i l’educació ens fa ser millors persones”.

Des del Bravium Teatre es mostren agraïts de poder comptar amb la col·laboració de Vermuts Miró portant a terme diversos actes durant l’any que de ben segur que ompliran la ciutat de cultura. Amb paraules del President del Bravium Teatre, Ferran Figuerola: “Aquesta aliança ens permet continuar apostant en projectes de futur i acollir noves iniciatives culturals i artístiques a la ciutat de Reus”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.