REDESSA fomenta les vocacions tecnològiques amb un campus d’estiu

REDESSA col·labora en un campus d’estiu amb activitats centrades en les noves tecnologies, la robòtica i els videojocs de la mà de Codelearn, l’escola de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya. Així, els infants i adolescents d’entre 7 i 18 anys podran aprendre de programació mitjançant tècniques de gamificació.

El Tecnoparc és actualment l’espai de referència pel que fa a les TIC a la Catalunya Sud i acull la seu del Clúster TIC i l’Escola TIC, a més d’una cinquantena d’empreses, la majoria de les quals centrades, o estretament vinculades, a l’ús de les noves tecnologies.

Tal com ha explicat la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès “amb aquest campus d’estiu volem reforçar aquest posicionament de referència de REDESSA i del parc tecnològic en l’àmbit de les TIC, alhora que busquem eines a favor de la conciliació familiar i fomentem les vocacions en un món cada cop més tecnològic”. 

         S’organitzaran tallers durant cinc setmanes, del 28 de juny al 30 de juliol, que se centraran, entre d’altres, en els mètodes educatius STEAM (Science, Technology, Engineering and Mathematics (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), amb la finalitat de donar un enfocament pedagògic a la resolució de problemes. 

         Els tallers previstos són els següents:

Setmana del 28 de juny al 2 de juliol: Experimentant amb la tecnologia

Setmana del 5 al 9 de juliol: Minecraft amb Redstone

Setmana del 12 al 16 de juliol: Robòtica amb Lego Mindstorms

Setmana del 19 al 23 de juliol: Videojocs amb RPG Maker

Setmana del 26 al 30 de juliol: Construïm una casa domòtica amb Arduino


Els tallers es faran a l’edifici Tecnoparc, l’horari previst és de 9 a 14 h i el preu per setmana se situa al voltant dels 110 euros. S’ofereix també la possibilitat de contractar servei d’acollida al matí i a l’hora de dinar.

Les persones interessades a inscriure als seus fills als tallers, trobaran més informació i el formulari d’inscripció a: https://codelearn.cat/tecnoparc-reus/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.