Redessa habilita una terrassa per a les empreses instal·lades al Tecnoparc

REDESSA HABILITA UNA TERRASSA PER A LES EMPRESES INSTAL·LADES AL TECNOPARC

REDESSA celebra la Diada de Sant Jordi amb la inauguració d’una de les terrasses de l’edifici del Tecnoparc com un espai d’oci i networking per a les 45 empreses instal·lades a l’equipament. D’aquesta manera, la institució aposta per dotar a les organitzacions d’una àrea que respongui als nous models de treball vinculats als conceptes de pensament creatiu i flexibilitat laboral.

En aquest sentit, la terrassa de la recepció de l’edifici s’ha equipat amb mobiliari que facilita la socialització entre els treballadors. El president de REDESSA, Marc Arza, destaca que “el Tecnoparc es caracteritza per ser un edifici polivalent d’innovació amb un disseny funcional que ha permès facilitar als professionals que treballen a l’equipament un espai a l’aire lliure que fomenti la productivitat de les organitzacions i també les relacions interempresarials”.

Aquest mateix sistema ja es va posar en marxa a les dues terrasses de firaReus, ubicades a les mateixes instal·lacions. El disseny de l’edifici, basat en un model urbanístic i arquitectònic combinat amb les zones verdes que envolten les instal·lacions, faciliten una relació més amable entre l’activitat econòmica que es desenvolupa al Tecnoparc i el seu entorn. En aquest sentit, REDESSA continua treballant per traure el màxim profit a les instal·lacions amb l’objectiu d’oferir a les empreses ubicades a l’edifici uns serveis d’alt valor que contribueixin a la dinamització de la seva activitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.