‘(Re)gènere, un canvi de mirada’ a la Biblioteca Central X.A.

L’escola Prat de la Riba té el plaer d’informar que el dimarts 16 de maig, a les 16.30h, es durà a terme la inauguració de l’exposició “(Re)gènere, un canvi de mirada” a la Biblioteca Municipal Xavier Amorós de Reus. Aquesta exposició està emmarcada dintre del projecte anual d’escola “Invisibles” i ha estat desenvolupada pels infants de sisè curs de l’escola.
L’exposició “(Re)gènere, un canvi de mirada” aborda l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5: la igualtat de gènere en l’àmbit escolar i l’entorn més proper. Durant aquest projecte, els alumnes de sisè curs han realitzat un treball exhaustiu de converses, debats i recerques per comprendre millor la importància de la igualtat de gènere en la seva vida quotidiana.
“(Re)gènere, un canvi de mirada” és una exposició que convida els visitants a reflexionar sobre el paper de la igualtat de gènere en l’àmbit escolar i en la societat en general. A través de diversos elements visuals i narratives, els alumnes exposaran les seves idees, inquietuds i solucions per crear impacte i reflexió als visitants.
La inauguració de l’exposició serà un esdeveniment obert al públic, on els visitants tindran l’oportunitat de conèixer de prop les creacions dels alumnes de sisè curs i participar en activitats interactives relacionades amb la igualtat de gènere. Els docents de l’escola Prat de la Riba i altres membres de la comunitat educativa estaran presents per respondre a les preguntes i proporcionar informació addicional.
L’escola Prat de la Riba agraeix el suport de la Biblioteca Municipal Xavier Amorós de Reus per acollir aquesta exposició i convida a tothom a visitar-la fins al 31 de maig

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.