El Reial Oviedo es prepara al CE Futbol Salou per enfrontar-se al CF Reus

L’Hércules d’Alacant també visitarà les instal·lacions abans de jugar contra el Club Lleida Esportiu

El Reial Oviedo i l’Hèrcules D’Alacant s’enfronten, el pròxim divendres i diumenge, al CF Reus i al Club Lleida Esportiu, respectivament. Ambdós equips aprofitaran la seva estada a la Costa Daurada per entrenar-se a les instal·lacions del CE Futbol Salou per tal de no perdre la forma. Els jugadors del Reial Oviedo s’han entrenat durant aquest el matí del divendres, 24 de febrer, a un dels camps de futbol de gespa artificial del Futbol Salou, a uns 20 minuts del seu contrincant.

L’entrenament ha anat a càrrec, com és habitual, del seu entrenador Fernando Hierro, exfutbolista i entrenador del Reial Oviedo des del passat 8 de juny del 2016. Hierro ha estat internacional absolut amb la selecció espanyola i exjugador del Reial Madrid C.F.

A les 20h del vespre del mateix dia serà quan s’enfrontaran al CF Reus al Camp Nou Municipal. Un partit de Segona Divisió A – LaLiga 123 en el qual els ovetensos arriben amb tres partits consecutius sense perdre, i volent mantindré aquesta dinàmica, front a uns ganxets que no han guanyat des de fa cinc partits.

Per la seva banda, l’Hércules d’Alacant de Segona Divisió B s’entrenarà a les instal·lacions del Futbol Salou el mateix divendres a la tarda sobre un dels camps de gespa artificial. D’aquesta manera, els jugadors seguiran amb la seva rutina habitual d’entrenaments a les instal·lacions de Salou per preparar el partit que disputaran el pròxim diumenge, 26 de febrer a les 17h, contra el Club Lleida Esportiu.

Malgrat estar fora de casa, la qualitat de les instal·lacions del CE Futbol Reus i els seus vuit camps, permeten als professionals desenvolupar la seva activitat de manera completament normal.

Puntua aquest article!