REPSOL PATROCINA EL PREMI DE RECERCA “TRENCADÍS”

  • El Premi de Recerca “Trencadís” té l’objectiu d’estimular la capacitat d’investigació i aprenentatge de l’alumnat.
  • Durant aquest curs es celebra la primera edició d’aquest premi dirigit als alumnes de batxillerat i de cicle formatiu de grau superior.
  • Repsol aportarà 15.000€ a la Fundació Trencadís per a les properes tres edicions del premi.

 

Repsol ha signat un acord amb la Fundació Trencadís pel patrocini del Premi de Recerca “Trencadís” durant els cursos 2016/2017, 2017/2018 i 2018/2019. El conveni l’han signat Josep Bertran, responsable de Comunicació de Repsol Tarragona, i Josep Maria Buqueras, President de la Fundació Trencadís. Modernisme i Cultura.

El Premi de Recerca “Trencadís” és una iniciativa dirigida als alumnes de tots els centres d’educació secundària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cada centre hi podrà presentar fins a tres treballs d’investigació de Batxillerat i de cicle formatiu de grau superior que reuneixin determinades característiques. El requisit principal per a aquest curs és que el contingut dels treballs versi sobre temàtiques relacionades amb el període històric comprès entre 1880 i 1930. Els estudiants que vulguin participar ho podran fer fins el 30 de maig de 2017 enviant el projecte a la Fundació Trencadís.

Aquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.

Repsol col·labora amb aquesta iniciativa educativa amb una aportació econòmica de 15.000€ que permetrà el lliurament dels premis previstos durant tres cursos acadèmics. Les bases de la convocatòria es poden consultar a: www.tarragona.repsol.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.