Renova el teu negoci en l’era digital

Be Marketing

Màrqueting digital.

Vivim en una època on les persones, les empreses i institucions ens comuniquem a través d’una pantalla.

L’era digital ha canviat el món tal com el coneixíem fa 20 anys i les formes de mantenir relacions, tant laborals com personals, han evolucionat per adaptar-se als temps que corren.

La majoria de les empreses han canviat el màrqueting offline per online perquè saben que, avui dia, és el que millor funciona.

Què pots fer per començar? 

Et proposem 3 accions bàsiques per a formar part del món digital.

Crea una pàgina web.

La teva pàgina web és l’aparador de la teva empresa. Quan un consumidor s’interessa pel teu negoci, el primer que fa és buscar a internet. No tenir pàgina web suposa un hàndicap per al teu negoci ja que si un usuari et busca i no et troba pot suposar que no ets de fiar i decideixi anar-se’n a la competència.

Una pàgina web et permetrà tenir presència en línia, la qual hauràs de millorar
aplicant coneixements SEO, continguts rellevants i informació útil per als teus clients.

Treballa el posicionament SEO del teu negoci.

Un cop acabada la teva pàgina web cal seguir treballant per posicionar-la als millors resultats de Google.

Per a això cal mantenir actualitzada la pàgina amb informacions com horaris, ofertes i qualsevol dada relacionada amb la teva empresa, sempre respectant les normes de redacció web.

Pensa que el SEO és una feina que cal fer de manera regular els resultats s’obtenen al llarg del temps. No abandonis immediatament.

Presència en xarxes socials.

Les xarxes socials és una altra de les accions digitals que s’han de tenir en compte a l’hora de donar a conèixer el teu negoci.

Són plataformes ideals per intercanviar informació amb els usuaris ja que milions de persones al món formen part d’alguna d’aquestes xarxes.

És un feedback immediat que t’ajuda a fidelitzar clients i donar a conèixer tot el que ofereixes a través de continguts en diferents formats per cridar l’atenció dels usuaris.

Cal tenir en compte que no cal tenir presència a totes les xarxes. En l’article “¿En quines xarxes socials ha de tenir presència meu negoci?” Podràs conèixer al detall quines són les perfectes per a tu.

Les xarxes socials suposen temps, esforç i treball. Si no publiques amb certa periodicitat, la teva empresa semblarà abandonada davant els usuaris, els quals deixaran de seguir-te a ell no veure interès a la teva pàgina.

Un altre avantatge d’aquestes plataformes és conèixer de forma immediata les opinions dels usuaris, les quals podràs gestionar de la forma adequada i et permetrà controlar la teva reputació online.

Sabem que els començaments poden ser molt durs però, amb ajuda de professionals del màrqueting, el teu transvasament al món digital serà molt més fàcil i t’ajudarà a aprendre i comprendre el que la teva presència digital necessita.

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.