Reobre al transit l’avinguda de Sant Jordi

avinguda de Sant Jordi

L’avinguda de Sant Jordi reobrirà totalment al trànsit a partir d’aquest divendres

L’avinguda Sant Jordi tornarà a obrir-se al trànsit tot el dia a partir d’aquest divendres 12 de juny. Després dels primers dies de funcionament dels àmbits post Covid per garantir més seguretat en el passeig dels vianants, s’ha percebut poca afluència de la ciutadania en aquesta zona, per la qual cosa aquest mateix divendres tornarà a la normalitat i els vehicles hi podran circular novament. La mesura s’ha pres després d’analitzar el funcionament d’una proposta que des d’un inici es va definir com a provisional i revisable.

La resta d’àmbits segurs continuaran fins que passin les dues setmanes, és a dir, fins al divendres 19 de juny. Es tracta del Raval de Santa Anna, el tram inicial del carrer de Sant Llorenç i el carrer de l’Escultor Rocamora, que continuaran sent d’ús exclusiu per a vianants cada dia de 18.30h a 21.30h -les hores de més aglomeracions als carrers-. 

Els àmbits segurs es van posar en marxa amb la voluntat que puguin servir com vials per passejar, patinar, perquè els infants puguin jugar, etc. La proposta és fruit del treball de la Comissió d’Entorn Urbà post-Covid19. Un cop passades les dues setmanes, s’avaluarà la situació i es determinarà si s’allarga el període.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.