Repartiment del kit Grantivista! a les persones de més de 60 anys

La regidoria de Salut i Ciutadania ha preparat un kit Grantivista! per a les persones majors de 60 anys de la ciutat, una iniciativa inclosa a la campanya Grantivisme! recentment iniciada a Reus. D’aquesta manera, a partir d’aquest dimecres dia 13 d’octubre, el col·lectiu de persones de més de 60 anys poden passar pels diferents centres cívics i demanar el kit. Inclou una bossa de roba, una agenda, una xapa i també un bolígraf. 

El Grantivisme! recull la capacitat per trobar les opcions i fortaleses de la gent gran per tal de potenciar-les des d’una actitud tolerant, activa i generosa. A través del Grantivisme! la regidoria de Salut i Ciutadania vol promoure una combinació d’accions recollides en el Pla d’Envelliment Actiu i Saludable per atendre el creixement emocional, l’activitat física i nutricional, la participació activa, entre daltres, fomentant i difonent la vàlua de totes les les persones grans que enriqueixen la vida en comunitat i de la ciutat.

Amb aquesta campanya, des de la regidoria de Salut i Ciutadania es vol reforçar la construcció d’una marca identitària de les persones grans que manté una estreta relació amb la ciutat de Reus i la gent gran com a col·lectiu i pilar fonamental, amb un logotip que ho reflecteixi. A més, es busca una reafirmació en la salut i l’autonomia que, de vegades, es dona per fet que les persones grans no tenen, tot i no ser així.

En definitiva, aquesta campanya vol captar, promoure i difondre totes les peculiaritats que aporten les persones grans i que enriqueix la vida en comunitat i fa ciutat, les seves motivacions, valors, accions i donar un retorn al col·lectiu de tota aquesta vàlua. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.