Represa de l’activitat presencial a la Xarxa de Centres Cívics de Reus

La Xarxa de Centres Cívics de Reus ha recuperat a partir d’aquest dilluns, 24 de maig, l’activitat presencial adaptada a les mesures vigents arran de l’entrada en vigor de les noves mesures i restriccions del PROCICAT. Des d’aquest dilluns ja es poden tornar a realitzar activitats als Centres Cívics en grups reduïts, segons els aforaments establerts, i amb totes les mesures de prevenció.

Des del passat mes de maig de 2020, els Centres Cívics de Reus van haver d’adaptar a modalitats online el gruix de les seves activitats per tal d’oferir una programació amb les màximes garanties de seguretat i prevenció davant la COVID19 i amb el doble objectiu de mantenir l’oferta d’activitats i ampliar-la amb noves propostes que donessin resposta a les necessitats de la ciutadania en el context de pandèmia.

Reus 365

La nova programació de la Xarxa de Centres Cívics, programada pels mesos d’estiu a partir del mes de juny, ha previst activitats presencials pels infants i les famílies que s’han integrat en la nova plataforma Reus365 presentada recentment per integrar tota l’oferta de lleure de la ciutat, amb una marca pròpia i un portal conjunt (https://inscripcions.reus.cat) on trobar la informació i fer les inscripcions. 

Aquestes activitats seran gratuïtes i pretenen ser uns petits tastets perquè els infants les provin amb la idea que puguin tenir continuïtat el proper curs escolar. Els tallers que es programaran busquen potenciar les habilitats dels més petits des d’una vessant educativa i lúdica amb activitats de l’àmbit de l’esport, l’art o la música. En concret, es programaran els tallers Petits cuiners; Guitarra infantil; Ioga i meditació familiar; Taller de xapes; Balls i ritmes i demostracions de K-pop. Des de la vessant artística es faran els tallers Slime i Hamma bids.

Entitats i serveis

D’altra banda, les entitats i associacions amb seu als centres cívics, que també van deixar de fer les seves reunions i trobades, ja poden tornar també a la seva activitat habitual.

També es reactiven els serveis i activitats pròpies de la Xarxa de Centres Cívics que fins ara estaven tancats com el servei de WIFI, l’intercanvi de llibres, la programació d’exposicions, les sortides i demostracions, el punt de trobada i l’espai de joc infantil.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.