Repsol porta a Tarragona els millors pilots de vol acrobàtic

MOTIU: Exhibició aèria de l’equip Bravo3 Repsol amb motiu de la Bicicletada

DIA i HORA: Dissabte 29 d’abril de 2017, a les 12.30h.

LLOC: Els pilots Repsol desplegaran les seves habilitat sobre la platja del Miracle, en un espectacle que serà visible al llarg de tota la façana marítima, així com des d’altres punts elevats de la ciutat.

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, pilotaran avions propulsats per 400cv de potencia, des dels quals realitzaran acrobàcies d’extrema dificultat a una velocitat de 380 km/h.

L’equip Bravo3 Repsol volarà, per cinquè any consecutiu, sobre el litoral de Tarragona per protagonitzar una nova exhibició aèria.

L’exhibició aèria, consolidada ja com un acte tradicional a la primavera de la capital tarragonina, tornarà a reunir a milers de persones al litoral de la ciutat.

Amb la Mediterrània de fons, els pilots exhibiran tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de figures i acrobàcies de màxima dificultat, com caigudes en picat, loopings, encreuaments a escassos metres de distància entre les aeronaus, tot a una velocitat màxima de 380 km/h, omplint de color i emoció el cel tarragoní.

 

Vídeos demostratius::

 

Bravo3 Repsol DossierdePrensa 04-2017

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.