EL REPSOL RACING TOUR ARRIBA A REUS

REPSOL RACING TOUR
RRT - Moto Marc Márquez
  • L’exposició gratuïta es podrà visitar fins al proper diumenge dia 22, a la plaça de la Llibertat de Reus.
  • Aquesta mostra recull peces clau en la història de la competició de motor a l’estat espanyol, com la moto amb la qual Marc Màrquez va guanyar el seu darrer mundial de MotoGP el 2016 o una granota de competició de Dani Pedrosa. 
  • Repsol Racing Tour és una exposició itinerant que inclou un espai infantil exterior amb minimotos perquè els més petits puguin gaudir encara més de l’experiència. 
  • La mostra ocupa un espai de 145 metres quadrats i entre els assistents que la visitin es realitzaran promocions i sortejos de premis en carburant.

REPSOL RACING TOURRepsol porta a Reus el Racing Tour, una exposició interactiva en la qual la companyia resumeix la seva vinculació amb el món de la competició de motor. Des d’avui i fins al proper diumenge dia 22, es podrà visitar aquesta mostra gratuïta que es troba ubicada a la plaça de la Llibertat de Reus. L’horari de visita serà de 10 a 14 i de 17 a 21 h, els dies laborables, i de 12 a 20 h, durant el cap de setmana.

Al llarg dels 145 metres quadrats d’exposició, els visitants podran conèixer més a fons les diverses disciplines amb les que Repsol col·labora i ha col·laborat, i entre les quals hi ha el mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme o vol acrobàtic, entre d’altres. A més, podran veure la moto amb la que Marc Màrquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2016, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques d’aquesta relació que Repsol manté amb la competició de motor des de fa més de 45 anys.

EL REPSOL RACING TOUR ARRIBA A REUS
Puntua aquest article!