REPSOL RENOVA LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB EL CENTRE DE LECTURA DE REUS

• La signatura d’aquest conveni respon a un dels objectius prioritaris de Repsol, consistent en establir compromisos amb els entorns en els quals desenvolupa les seves activitats industrials.
• Repsol aportarà al Centre de Lectura la quantitat de 20.000 euros anuals per tal de contribuir al mecenatge de l’entitat de Reus i afavorir la seva oferta de serveis i activitats culturals.
• El conveni, que té una durada prevista de tres anys, l’han signat Xavier Filella, president del Centre de Lectura de Reus i Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

El president del Centre de Lectura de Reus, Xavier Filella, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual Repsol continua sent membre d’Honor del Centre de Lectura durant els propers tres anys. Repsol aportarà a l’entitat cultural reusenca, la quantitat de 20.000 euros anuals per tal de contribuir al seu mecenatge i afavorir la seva oferta de serveis i activitats culturals.

renovació conveni repsol i centre de lectura de Reus
En el decurs dels més de 150 anys d’història, el Centre de Lectura ha anat conformant un projecte molt ampli, que l’ha portat a disposar d’una de les principals biblioteques patrimonials de Catalunya, d’un fons d’art de primer ordre, així com d’una important oferta docent que aplega cada curs, entre 700 i 800 alumnes inscrits. A més, el Centre de Lectura ofereix una programació d’activitats culturals molt intensa i continuada amb més de cent propostes trimestrals, alhora que disposa d’una col·lecció editorial d’assaig i recerca i d’un Balanç Social que contempla l’accés al Centre d’un promig de més de mil persones diàries.
Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Repsol ha mostrat, reiteradament, la seva voluntat i el seu ferm compromís de vincular-se amb els entorns que li son més propers i d’una manera especial, amb aquells on hi ha ubicades les seves instal·lacions industrials. Per fer-ho, busca establir llaços de col·laboració amb aquelles entitats o organitzacions que, no només són representatives del lloc on estan establertes, sinó que sobretot, realitzen una tasca social que excedeix de l’àmbit dels seus associats i reverteix en benefici directe de la societat que els envolta.
Un dels principis que regeixen els programes de patrocini i de mecenatge de Repsol a Tarragona és el de col·laborar en la difusió de la cultura i facilitar-ne l’accés a diferents col·lectius. En aquest sentit, Repsol considera que el Centre de Lectura de Reus reuneix sobradament aquestes característiques i valora especialment, el fet que un dels grups que pot beneficiar-se directament de la tasca que fa l’entitat reusenca és, precisament, el de les persones que treballen a les instal·lacions industrials que té al Camp de Tarragona.
El conveni formalitzat avui entre Repsol i el Centre de Lectura se suma a les diverses col·laboracions que Repsol té establertes a la ciutat de Reus amb entitats i institucions com són l’Ajuntament de la ciutat, la Fundació Privada Teatre Fortuny o la Cambra de Comerç de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.