LA GANXET PINTXO DE PRIMAVERA JA TÉ DATES: DEL 30 DE MARÇ AL 9 D’ABRIL

La Cambra posa en marxa el Banc d’Idees per acollir les iniciatives d’entitats i associacions que vulguin implicar-se en la ruta de tapes.

La Cambra de Comerç ha tancat les dates de la propera Ganxet Pintxo de Primavera que es realitzarà del dijous 30 de març al diumenge 9 d’abril. Precisament la cloenda coincidirà amb el diumenge de Rams i d’aquesta manera es recull el suggeriment de bona part dels establiments participants de realitzar la ruta de tapes just abans de la Setmana Santa.

Una de les novetats del preàmbul d’aquesta edició serà l’entrada en funcionament de l’anomenat Banc d’Idees de la GP. L’organització posa a disposició d’entitats i associacions la possibilitat de suggerir col·laboracions durant els dies de la ruta aprofitant les dinàmiques que genera la Ganxet Pintxo com element de difusió.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat que aquesta iniciativa vol servir “per vehicular les nombroses propostes que ens arriben en cada edició. Tenim la sort que la ruta té un gran pronunciament entre la població i es converteix en un element dinamitzador de primer ordre. Per això volem que, més enllà del sector de la restauració, aquelles entitats que ho desitgin puguin implicar-se en les dinàmiques que genera la ruta establint sinergies vinculades a la promoció i difusió de les seves activitats”.

D’aquesta manera els col·lectius que vulguin adreçar propostes al Banc d’Idees poden fer-ho per correu electrònic a l’adreça comunicacio@cambrareus.org. A la mateixa Cambra els hi facilitaran tota la informació relativa a aquesta proposta que també es pot consultar a la web de la corporació www.cambrareus.org.

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella DAMM i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.