Restaurant Ferran Cerro rep el primer Sol Repsol

Restaurant Ferran Cerro rep el primer Sol Repsol

Aquesta nit ha sortit el sol. Sí, almenys per Ferran Cerro i el seu restaurant que, després de dos anys i mig de començar el projecte de la seva vida, ha vist com la seva feina, dedicació i passió és reconeguda amb el primer SOL Repsol, confirmant així que el seu reconeixement creix dia a dia, nit a nit. Aquest és un dels màxims reconeixements que es pot obtenir en cuina.

La pròpia Guia Repsol, en un article del periodista Marc Casanovas publicat fa uns mesos, ja parlava de Ferran Cerro com el Restaurant amb ànima de llop i pell de xai. Poc a poc, aquest “llop” va reivindicant el seu lloc en el panorama de la cuina artesana, de temporada i de producte de proximitat i sostenible.

Tot i que Ferran és dels que pensa que prefereix el restaurant ple en cada servei que tots els premis de el món, és un premi que s’agraeix molt, perquè et confirma que estàs en el bon camí. “Si a més de fer el que més m’agrada i fer feliç per una estona a la gent, rebs un premi així, millor que millor”.

Un sol que segur que donarà la llum i l’energia necessària perquè el nou projecte de Ferran Cerro, que obrirà les portes a finals de març a la Pl. Del Castell de Reus, comenci amb força i la tranquilitat necessària que requereix aquest tipus d’aventures, i més després de ser nomenat també com un dels 20 cuiners a tenir en compte aquest 2020 a la llista de la periodista gastronòmica Laura Conde.

Un total de 102 restaurants han Estat guardonats aquest dilluns a Sant Sebastià per la Guia Repsol amb els seus emblemàtics sols. D’ells, només els restaurants ‘Les Cols’ de Fina Puigdevall, a Olot (Girona), i ‘Culler de Pau’ de Javier Olleros, a O Grove (Pontevedra) han obtingut la màxima distinció de Tres sols.

En aquesta edició, altres 23 establiments s’han vist reconeguts amb dues soles, mentre que 77 s’estrenen amb un guardonat.

En comparacions amb les novetats de la passada edició, la Guia Repsol disminueix el llistat de restaurants amb tres soles (de 5 a 3), mentre que es manté el nombre de locals amb dos i s’incrementa el nombre d’establiments amb un (de 53 a 77).

La nova Guia Repsol 2.020 Compta amb 545 restaurants de tot el territori espanyol, mentre que en l’edició anterior es comptabilitzaven 546.

Per comunitats autònomes, el major nombre de soles es per a Catalunya, ja que acapara 89 soles. Ferran Cerro és un dels 7 restaurants de la província de Tarragona que tenen Sols Repsol. Li Segueix Madrid, amb 84; País Basc, amb 56; Andalusia, amb 53; Comunitat Valenciana i Castella i Lleó, dues amb 44.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.