Reus acull una sessió pràctica sobre vehicle elèctric per a personal de l’administració

vehicle elèctric

FiraReus ha acollit aquest dimarts, 4 de juliol, un curs gratuït d’experiència en vehicle elèctric destinat a personal de l’administració, organitzat per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN). Els assistents han pogut conèixer de primera mà el funcionament dels vehicles elèctrics i conèixer els diferents tipus de punts de recàrrega que existeixen i com, des de l’administració, es pot incidir en el desenvolupament del vehicle elèctric a Catalunya.

Entre els assistents, a més de personal de l’Ajuntament de Reus, hi havia tècnics de la Diputació de Tarragona; dels ajuntaments de Tarragona, Valls i Gandesa; del Consell Comarcal de l’Alt Camp i del Centre d’atenció i gestió de trucades d’urgències 112.

L’ICAEN de la Generalitat de Catalunya ha escollit Reus per fer la sessió a la demarcació de Tarragona. En total, s’han organitzat fins a quatre sessions destinades al personal de les administracions públiques per donar a conèixer el vehicle elèctric; fora de Barcelona, només s’ha fet una sessió a Manresa i la d’aquest dimarts a Reus.

El curs ha començat a les 10 del matí amb una sessió teòrica sobre el vehicle elèctric, les estacions de recàrrega i la línia d’ajuts que té en marxa l’ICAEN. Tot seguit, els assistents han pogut provar la conducció de vehicles 100% elèctrics i com funcionen els diferents tipus de recàrrega elèctrica, sota la supervisió d’un tècnic en conducció elèctrica de l’empresa TecDrive. Hi havia vehicles cedits per Nissan, Renault, Kia, BMW, Citroën i Peugeot.

La sessió s’engloba dins del Pla estratègic per al desplegament d’infraestructura de recàrrega per al vehicle elèctric a Catalunya 2016-2019.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.