Reus, capital del vermut

La regidoria de Promoció de Ciutat ha previst un pla d’accions promocionals amb la complicitat dels elaboradors locals de vermut que posarà en primera línia la força i capacitat d’atracció d’un producte àmpliament conegut arreu de l’estat espanyol: el vermut de Reus.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, recorda que un dels objectius del Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» per a l’any 2023 és la promoció dels productes de proximitat del territori donant suport a la comercialització d’aquests productes, de manera que es pugui sensibilitzar sobre el consum dels productes i promocionar les marques del territori a l’exterior.

En aquest sentit, i per posicionar Reus com a Capital del Vermut, s’han dissenyat una sèrie d’accions promocionals del Vermut de Reus  i d’aquesta forma reforçar la seva capacitat d’atracció de turisme cultural obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme a més de la promoció de la marca de ciutat “Gaudí Reus” per incrementar l’estada dels visitants a la ciutat de Reus.

Les accions promocionals previstes:

  • Andorra, VallNord (estació de Pal) i Centre Comercial Illa Carlemany, 3, 4 i 5 de març. L’acció es va desenvolupar al Centre Comercial Illa Carlemany amb un concert vermut i a les pistes d’esquí de Pal a VallNord. Aquesta acció es va realitzar conjuntament amb l’Aliança turística.
  • Barcelona. Presència destacada amb degustació de Vermut i presentació de les activitats enoturístiques de la ciutat al Sopar Solidari de l’Esport, el passat dia 10 de març a l’Hotel Sofia.
  • Reus. Premis Vinari dels Vermuts catalans. El dia 27 de febrer es va realitzar el Tast dels Professionals a l’Enològica i el 17 de març la Gala dels Premis als millors Vermuts a La Llotja de Reus.
  • Madrid. Participació a “Las 12 Horas del Vermut” de 12 a 21 h el dia 27 de març a l’Hotel Intercontinental. Assistència amb estand propi de la marca Vermut de Reus al Salón del Gourmet, del 17 al 20 d’abril.
  • Reus. Presència destacada al Concurs “El Millor Sommeliar de Catalunya” a El Círcol, el dia 27 de març durant tot el dia i al sopar de Gala.
  • Fira Modernista de Terrassa, 5, 6 i 7 de maig, es tracta de la fira modernista més important de tot l’estat i les activitats organitzades transporten als visitants a l’època del Modernisme. Com cada any, Reus és una de les ciutats convidades amb estand propi per promocionar el modernisme de la ciutat i oferir degustació de Vermut.
  • Ciudad Real, del 9 a l’11 de maig participació a la fira Fenavin. L’estand de la Cambra de Comerç de Reus comptarà de nou, amb la presència de l’Agència de Promoció de Ciutat de Reus amb un espai propi que servirà per donar a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus, Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. A banda de la presència a la Fira, l’Agència farà una presentació el dia 9 de maig a la Sala d’Activitats, sota el nom “Reus, capital del Vermut”, on s’explicaran totes les activitats que es poden realitzar a Reus al voltant del Vermut de Reus i que finalitzarà amb un tast de totes les marques de Vermut de Reus.
  • Saragossa, del 12 al 15 de maig presència a Aratur juntament amb l’Aliança turística. Està previst realitzar una acció puntual de la promoció del Vermut a la zona de presentacions de productes el divendres i el dissabte a l’hora del Vermut.

A banda de totes aquestes accions de promoció exterior, també s’han planificat un seguit d’accions que promocionaran la Marca «Vermut de Reus» aprofitant alguns dels principals actes i esdeveniments que hi ha a la ciutat i a l’Espai del Vermut de l’Enològica.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.