‘Reus, Ciutat de Pedagogues’

La Fundació Privada Reddis ha acollit la preestrena de la sèrie documental ‘Reus, Ciutat de Pedagogues’. Una producció de Canal Reus
Docs, amb la col·laboració de la Fundació Privada Reddis i que compta amb el suport de la regidoria de promoció econòmica, innovació i coneixement de l’Ajuntament de Reus.
Aquesta sèrie documental forma part d’un projecte transmèdia que neix a partir del cicle de conferències “Reus, ciutat de Pedagogues” organitzat per la Fundació i coordinat per l’historiador Joan Navais, on diferents especialistes en la matèria parlaràn de figures rellevants del món de la pedagogia, nascudes a Reus.
La sèrie fa un recorregut per les principals figures del món de l’ensenyament de la ciutat, les quals han deixat empremta per la seva manera de fer i ensenyar, per les seves metodologies trencadores o pel seu tarannà. Des de Teresa Miquel, passant per Àngels Ollé, Cori Bach o Teresa Vallverdú, per posar-ne només alguns exemples. Són pedagogues que han fet història a la ciutat i al país i que han deixat el seu segell que encara avui en dia continua sent referent.
‘Reus, Ciutat de Pedagogues’ és una sèrie de tres capítols que s’estrenarà a Canal Reus aquest dimecres 29 de novembre a partir de les 21.30 h. Els dies 13 i 20 de desembre es podran veure els altres dos capítols. Tots tres capítols es podran recuperar a LaXarxa+, la plataforma de continguts audiovisuals de la Xarxa de Televisions Locals i al web de la Funcació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.