Foment Reus empresarial trasllada la seva seu a l’edifici coporatiu de la Cambra

L’acord entre Foment i Cambra contempla, també, estrènyer la relació entre la patronal i la corporació en benefici de les empreses a les que representen.

El president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, i el seu homòleg de Foment Reus Empresarial, Jaume Batista, han signat el conveni de col·laboració que estableix el nou marc de relació entre la corporació i la patronal. El fet més destacat del nou acord és que Foment tindrà la seva seu institucional a l’edifici corporatiu de la Cambra. Un fet d’alt valorsimbòlic atenent que la històrica patronal, gairebé centenària, es fruit de la fusió de Foment Industrial i Mercantil i Reus Empresarial, organització la primera nascuda de la iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus i amb una llarga i extensa relació amb aquesta corporació mercantil. D’aquesta manera Foment Reus Empresarial torna al lloc d’origen amb l’objectiu de refermar el seu posicionament com la patronal històrica de la ciutat.

L’acord subscrit també determina d’altres actuacions que, de manera conjunta, realitzaran a partir d’ara Cambra i Foment amb l’objectiu bàsic d’atendre les necessitats de les empreses a les que representen, amb l’impuls d’activitats formatives i de difusió. En aquest àmbit Foment tindrà un paper destacat en aquelles sessions informatives que serveixin per dinamitzar el teixit empresarial del territori que li és propi. Un altre dels punts destacats de l’acord és la incorporació, amb veu però sense vot, dels membres de la junta de govern de la Patronal al Plenari de la Cambra.

Més enllà d’aprofundir en el contingut del conveni signat, i del nou marc de relació, els dos presidents també han coincidit en la necessitat de treballar plegats per celebrar el centenari de Foment Reus Empresarial que s’esdevindrà l’any vinent i al que si vol donar un relleu especial atenent la seva transcendència.

????????????????????????????????????

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.