El pròxim 22 de maig la ciutat de Tarragona acull la 3a edició del Mediterranean Tourism Meeting, una Jornada de networking turístic

Els ponents debatran i posaran damunt la taula temes relacionats amb l’smart turisme, l’enoturisme i la gastronomia com a factors clau per rebre un turisme de qualitat.

Noms tan destacats com Genís Roca, Raül Bobet, Meritxell  Falgueras, Eduard Xatruch i Ivana Miño seran alguns dels reclams d’aquesta cita que finalitzarà amb una showcooking en directe.

Tarragona, 16 de maig. El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i Bamboo, entitats co-organitzadores de la 3a edició del Mediterranean Tourism Meeting (MTM), han presentat en roda depremsa la 3a edició d’aquesta jornada de ponències i networking sobre el futur de la indústria turística que se celebrarà al Tinglado núm. 4 del Port de Tarragona, el dilluns 22 de maig.

Durant la presentació, la 5a tinent d’alcalde i consellera de Turisme i Pla Estratègic de l’Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez i el director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV i membre del’staff organitzador,Santiago Castellà, han explicat els motius que han impulsat aquestes institucions a tirar endavant aquest projecte. Entre altres, han destacat que són necessàries accions d’aquest tipus dirigides a impulsar el creixement del sector, el qual aquest està cridat a ser un dels motors del creixement econòmic.

La finalitat d’aquest trobada és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic –especialment la CostaDaurada i l’àrea Mediterrània-, així com posar en valor el món del vi i la gastronomia de qualitat.

EL PROGRAMA

EL III MTM es desenvoluparà en tres blocs: el primer estarà relacionat amb les Smart Destinations i participaran especialistes en la matèria com Genís Roca, soci president de Roca Salvatella; Josep Ejarque, destination manager a Four Tourism (Itàlia) i assessor de turisme per les Nacions Unides; Daniela Freund, vicedegana de Relacions Corporatives i Ineternacionals de la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, de la Universitat Ramon Llull; i un representant de Telefónica.

El segon bloc tindrà a veure amb l’enoturisme i el món del vi (tant present a la nostra província) i on participaran ponents com Jaume Gené, professor de Marketing de la URV i expert en markting vitivinícola; Raül Bobet, soci fundador i enòleg dels cellers Ferrer Bobet i Castell d’Encús; i la mediàtica Meritxell Falgueras, periodista i sumiller que ha guanyat el Premi Nas d’Or de Catalunya.

Per últim, el tercer bloc tractarà de com aportar valor a una destinació turística a través de la gastronomia de qualitat, comptarem amb la participació de Ramon   Sentmartí, director gerent de PRODECA (Promotors d’Exportaciona Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya); del xefEduard Xatruch, propietari dels reconeguts restaurants Compartir (Cadaqués) i Disfrutar (Barcelona); i el xef  del restaurant Deliranto (Salou), Pep Moreno, qui finalitzarà la trobada amb un showcooking en directe. Algunes de les delícies que el xef prepari seran degustades per tots elsassistents en el còctel dinar de networking que posarà punt i final a la trobada turística.

ELS ANTECEDENTS

La primera edició es va celebrar a Salou l’any 2015 i va acollir bona part de representants del sector hoteler i turístic de la Costa Daurada. L’any passat, Sitges va acollir la segona edició davant de representants vinguts de l’entorn de Barcelona i la costa central catalana. En aquesta tercera edició, s’ha escollit Tarragona per ser la capital de la Costa Daurada i pel seu potencial com a receptor d’un turisme de qualitat i responsable amb l’entorn. La diferència principal amb les dos edicions passades és que enguany no només tindrà format de congrés, sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec d’un xef reconegut. Els assistents podran degustar les delícies preparades en directe pel xef a través del còctel de networking que posarà punt i final al Meeting.

OBJECTIUS DEL MTM

 • Posicionar la ciutat de Tarragona com a referent en turisme
 • intel·ligent.
 • Posicionar Tarragona com la capital del vi de la nostra àrea, doncs és
 • la província d’Espanya que més Denominacions d’Origen congrega
 • (fins a 7).
 • Posicionar Tarragona com una ciutat referent en gastronomia de
 • qualitat i amb el segell inconfusible de Dieta Mediterrània.
 • Captar turisme de qualitat i sostenible.
 • Ser una plataforma de debat i coneixement per al sector público-
 • privat del turisme
 • Ser un punt de trobada per als professionals del sector i dotar-los d’eines per A una gestió més eficient i eficaç del turisme.

INSCRIPCIONS

Tots aquells interessats en assistir al Mediterranean Tourism Meeting es podran inscriure a través del web www.mediterraneantourismmeeting.com, omplint el formulari que hi trobaran i abonant els 50€ del preu de la inscripció que dóna accés a totes les sessions, al showcooking i al còctel de networking final.

ELS COL·LABORADORS

El III MTM està organitzat conjuntament per Tarragona Turisme i Bamboo,Comunicació Estratègica. Compta amb la col·laboració i el suport del Port de Tarragona, PepeBar, Atresmedia, la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV i l’Open Energy Institute. MÉS INFORMACIÓ

Els mitjans que vulgueu ampliar aquesta informació us podeu posar en contacte amb Mar Moragues de Bamboo, comunicació estratègica a través del correu mar@smartbamboo.es, visitar la web del Meeting i consultar les xarxes socials Linkedin i Twitter (@OEI_SmartCities) amb els hashstags#MTM i #MTMtarragona

 

III MTM 10.05.2017

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.