Reus organitzarà la Copa Intercontinental d’Hoquei 2017

Reus organitzarà la Copa Intercontinental d'Hoquei 2017

La candidatura de Reus per l’organització de la Copa Intercontinental ha estat aprovada pel Rink Hockey Technical Comite, del màxim organisme internacional d’aquest esport, la FIRS. La competició que estrena format amb una competició a quatre, es disputarà divendres 15 i dissabte 16 de desembre al Pavelló Olímpic Municipal. L’organització de l’esdeveniment esportiu s’emmarca en la vocació del Govern de Reus per aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat.

Aquesta competició que comptarà en aquesta edició amb dos representants europeus i dos sud-americans, té previst que en properes edicions es disputi amb els guanyadors de les copes intercontinentals d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia, en una vocació de la FIRS d’internacionalitza l’hoquei patins també en la modalitat de clubs.
Reus ha presentat una candidatura que vol aplegar, a més d’aquesta competició, el record i celebració dels 25 anys dels Jocs Olímpics on la ciutat de Reus va tenir un protagonisme destacat, per aquest motiu també organitzarà un partit entre amics d’Avecilla versus amics de Cairo, jugadors que varen jugar la final olímpica el 92′ amb les seleccions d’Espanya i Argentina i que eren jugadors del Reus Deportiu. També es realitzarà un acte de retrobada i homenatge als voluntaris protagonistes d’aquella fita històrica.

En els propers dies està prevista la signatura amb FIRS del document preceptiu per concretar tots els detalls de l’esdeveniment i en paral·lel la concreció amb la Federació Catalana de Patinatge de diverses activitats paral·leles de promoció amb els clubs de la territorial.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que afirma «des del Govern de Reus estem decidits a aprofitar totes les oportunitats possibles per projectar la ciutat a l’exterior, captar l’atracció de nous visitants i impulsar l’activitat econòmica. Una vegada més, tenim la possibilitat de demostrar al món que som una ciutat oberta, amb una enorme capacitat organitzativa de grans esdeveniments, i amb uns equipaments esportius de primer ordre».

Jordi Cervera, Regidor d’esports i president de RELLSA, ha volgut destacar la confiança de FIRS amb aquest nomenament a la ciutat de Reus, l’oportunitat de poder recolzar l’equip de la ciutat, el Reus Deportiu, que optarà a aquesta copa intercontinental i el fet que Reus de nou es convertirà en la capital mundial de l’hoquei patins projectant la ciutat i la marca Reus és Esport com un dels elements més distintius de la ciutat.

La competició
Equips participants

  • SL Benfica (Campió Europa 15/16)
  • Reus Deportiu (Campió Europa 16/17)
  • Talleres Andes HP, de Mendoza (Campió sud Amèrica 15/16)
  • Guanyandor (Campió sud Amèrica 16/17)

Horaris
Divendres, 15 de desembre de 2017

  • 19:00h: Primera semifinal
  • 21:15h: Segona semifinal

Dissabte, 16 de desembre de 2017

  • 18:30h: Partit commemoració Barcelona’92: Avecilla Friends vs Cairo Friends
  • 20:45h: Final intercontinental.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.