Reus participa a la 6a edició del Festival del Vermut i l’Aperitiu al Teatre Nacional de Catalunya

Els propers 18 i 19 de setembre, als jardins del Teatre Nacional de Catalunya es celebrarà la 6a edició del Festival Internacional del Vermut i l’Aperitiu, un festival gastronòmic i cultural dedicat al vermut i els seus complements organitzat per la marca VadeVermut. En aquest immillorable entorn, enguany, el dia 19 de setembre, serà el primer cop que se celebra el Dia Mundial de l’aperitiu.

La regidoria de Promoció de Ciutat, obre un stand promocional de Vermut de Reus per seguir impulsant les 8 marques que formen part de la denominació Vermut de Reus, Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. Així mateix, informarà  de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i que juntament amb totes les experiències i propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat.

A banda de l’estand promocional al Festival, dins dels tallers i cates que es realitzen durant els dos dies, l’Agència Reus Promoció, realitzarà el taller “Història dels Vermuts de Reus”, un viatge sensorial a l’origen del vermut de Reus i posterior cata i curiositats de les 8 marques que integren la marca “Vermut de Reus”, el dia 18 de maig a les 13:00 h.

Aquesta acció promocional forma part dels objectius fixats per enguany dins les accions de l’Agència de Promoció de Ciutat “Reus Promoció” per potenciar el posicionament de Reus com a Capital del Vermut.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.