Reus participarà al Festival del Vermut i l’Aperitiu al TNC

Reus participarà al Festival del Vermut i l'Aperitiu al TNC

 

Els propers dies 26 i 27 de maig la ciutat participarà a la 4a edició del Festival del Vermut i l’Aperitiu, als jardins del Teatre Nacional de Catalunya, un festival gastronòmic i cultural dedicat al vermut i els seus complements organitzat per la marca «VadeVermut» i que es va cancel·lar els passats dies 12 i 13 de maig a causa de la pluja.

Reus tindrà un estand promocional al festival per donar a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. Aprofitarà també per informar de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de «La Ruta del Vermut de Reus». Aquestes propostes dirigides al públic individual, s’afegeixen a la resta d’iniciatives turístiques relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, i configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, pot afavorir a l’allotjament als hotels de Reus.

Menja’t el Mercat

El mateix dia 26 de maig també estarà present per primer cop a l’edició d’enguany de les Tapes del Mercat, Menja’t el Mercat, l’Agència Reus Promoció tindrà per primer cop un estand promocional on també es podrà degustar el Vermut de Reus.

«Las 12 horas del Vermut»

Amb la línia de seguir els objectius fixats per enguany, al Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», per potenciar el posicionament de Reus com a Capital del Vermut, el dilluns dia 28 de maig, l’Agència també s’estrenarà a “Las 12 horas del Vermut”, que es va crear l’any 2015 i és el primer esdeveniment de vermut a Madrid, obert al matí per professionals del món del vermut i a la tarda per públic en general a l’Hotel Vincci Capitol, on tindrà un espai on degustar els 8 vermuts de la marca Vermut de Reus i descobrir les experiències de la Ruta del Vermut de Reus.

Cartell Menja’t el mercat

Cartell 12horasvermut

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.