Reus Promoció reprèn les visites del “Mes Reus que mai”

Reus Promoció reprèn les visites del "Mes Reus que mai"

Des de divendres, 18 de setembre, l’Agència Reus Promoció està reprogramant  la campanya de divulgació del patrimoni cultural entre la ciutadania «Més Reus que mai». La voluntat és oferir a reusenques i reusencs activitats turístiques, culturals i experiencials  de descoberta de la pròpia ciutat.

«Més Reus que mai» ha tingut una molt bona acollida i en poc més de dues setmanes  ha apropat el patrimoni cultural de la ciutat a prop de 200 reusencs i reusenques. Malauradament l’èxit va ser estroncat arran de l’aplicació de mesures Covid 19 més restrictives davant el rebrot del mes d’agost.

Atès que totes les visites programades es van realitzar amb el nombre màxim de participants permesos i seguint sempre les recomanacions de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, l’Agència de Reus Promoció aposta per incloure la campanya dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat amb la voluntat de donar un impuls a les seves empreses turístiques i culturals.

Actualment, durant la primera tongada de les visites s’està prioritzant les persones ja inscrites, algunes de les quals eren, fins i tot, en llista d’espera. Així, els dies18, 20 i 25 de setembre,  oferim la visita i degustació de vermut a la Casa del Vermut i el Vi, ubicada a l’Estació Enològica. Durant els dies 19, 20, 26 i 27 de setembre es repren el Reus Modernista de Gaudí. Els dies 18 i 24 de setembre i 2 d’octubre, Vermut i botigues amb història. I Reus, Bressol del vermut s’ha previst els dies 3, 4  i 11 d’octubre.

Pel que fa a la nova tongada, de visites que seguiran essent gratuïtes, quedaran emmarcades majoritàriament en caps de setmana.

El Reus Modernista de Gaudí

De ben segur que coneixeu les botigues que podem trobar al carrer de Monterols, al carrer Llovera… però us hi heu fixat amb lesseves cases? En aquesta visita descobrireu i coneixereu la història que amaguen les seves vistoses decoracions alhora que descobrireu els indrets d‘infantesa de Gaudí

Horari: a les 11:00 h, punt de sortida al carrer Sant Joan, davant escultura del gegant Indi.

Dies: 31 d’octubre, 21 de novembre i 12 de desembre  

La ruta Reus Bressol del Vermut

Vols saber-ho tot del vermut?, aquesta es la teva visita!, t‘ho explicarem tot…menys les fórmules secretes que generacions i generacions de vermuters reusencs han guardat gelosament per fer del nostre, el millor vermut del món!

Horari: 11:30 h, davant de l’oficina de correus de la plaça Llibertat.

Dies: 25 octubre, 15 novembre i 6 desembre 

Vermut i botigues amb història

Voleu conèixer la història de la vostra ciutat a través dels seus comerços i del vermut?

En aquesta visita descobrirem petits museus de la vida quotidiana i la seva vitalitat, per tal de veure el mon del comerç de la nostra ciutat amb uns altres ulls.

Horari: a les 17:30 h, a la plaça de Prim, davant del Teatre Fortuny.

Dies: 16 octubre, 6 de novembre i 18 de desembre

Visita i degustació de vermut a la Casa del Vermut i el Vi, ubicada a l’Estació Enològica. 

Saps des de quan es fa vermut a Reus, i quantes marques es produeixen actualment a la ciutat?

Visita’ns i t’explicarem perquè Reus es la Capital del Vermut!

Horari: a les 12:30h estació Enològica

Dies: 18 octubre, 8 de novembre i 13 de desembre

Per a més informació i reserves, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670, de 9’30 a 14h i de 16 a 20h, o bé en qualsevol moment a través del correu electrònic: infoturisme@reus.cat i acreditar-se com a residents a Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.