El Teatre Fortuny presenta una programació segura per al quart trimestre de l’any

El Teatre Fortuny presenta una programació segura per al quart trimestre de l’any

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha presentat aquest dimecres al matí la nova programació del quart trimestre, amb la qual cosa es reprendrà l’activitat, suspesa amb motiu del confinament per la pandèmia de la COVID19

La nova temporada comença el pròxim dia 6 d’octubre i ha estat presentada a l’escenari de l’espai escènic reusenc per l’alcalde de la ciutat i president del Consorci, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; el regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament, Daniel Recasens, i finalment, el gerent Josep Margalef.

Des del Consorci s’ha volgut posar èmfasi en totes les mesures de seguretat que ha aplicat el Teatre Fortuny per tal de garantir la seguretat i la salut tant del públic, com dels treballadors i de les companyies. Amb la voluntat de reivindicar un espai cultural segur per a tots, el teatre ha adaptat les entrades i les sortides per tal d’evitar aglomeracions; ha repartit gel hidroalcohòlic pels diferents pisos; recorda l’obligatorietat de portar mascareta, i finalment, ha limitat l’aforament a les recomanacions sanitàries, amb la qual cosa hi haurà disponible només un 37% d’ocupació, al voltant de 300 cadires.

La programació presentada aquest dimecres està integrada per un total de 15 espectacles i 17 funcions. Títols tan destacats com «Això ja ho he viscut», una producció de la Perla 29; l’òpera «La Flauta màgica en versió concert dels Amics de l’Òpera de Sabadell;  la veu  i el talent musical d’Andrea Motis; el concert dels Amics de les Arts, que vindran a la capital del Baix Camp a presentar el seu darrer disc, o finalment, l’estrena del darrer muntatge de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre del musical «T’estimo si he begut» són una mostra d’una programació que va dirigida a un ventall divers de públic.

Igualment, continuant amb la voluntat de ser partícips d’esdeveniments destacats del nostre territori, el Consorci col·laborarà amb l’edició d’aquest any del Festival Accents amb dues propostes diferents: per un costat el dia 7 de novembre la presentació del disc “Visto en el jueves”, de Rocío Márquez, i per l’altre, Alquímia Flamenco que pujarà a l’escenari del Fortuny el dia 12 de desembre.

Un altre dels aspectes destacats d’aquesta programació acabada de presentar és que dels 15 espectacles previstos, 8 són de teatre; 5 de música; 1 de circ i 1 d’òpera, amb la qual cosa s’ha intentat recollir propostes dels diferents gèneres que puguin atraure l’atenció de públic divers.

Finalment remarcar que la temporada compta amb un paper destacat amb el cicle Grans Mestres, una programació produïda pel mateix Consorci del Teatre Fortuny des de l’any 2014, i que durant aquest trimestre donarà cabuda als sis títols que estaven programats per tot l’any. Aquesta edició, que és la setena, vol tractar damunt de l’escenari l’època actual i s’ha titulat “Temps de reflexió”.

Venda de localitats i abonaments

El Teatre Fortuny posa a la venda un abonament per a quatre espectacles: “Això ja ho he viscut”, “Rey Lear”, “La flauta màgica” i “T’estimo si he begut”. Totes les persones que desitgin adquirir un abonament tenen temps fins al dia 30 de setembre i, a partir del dia 2 d’octubre es posaran a la venda les entrades per al públic general.

El Consorci vol recordar que les persones que hagin adquirit localitats dels espectacles prèviament programats i que es van suspendre a causa del COVID19 han de dirigir-se a la taquilla del teatre pel seu canvi o reintegrament, ja que no són vàlides per a aquesta nova temporada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.