Reus suspèn la Fira del Circ Trapezi

Reus suspèn la Fira del Circ Trapezi

Davant la ciris sanitària, l’Ajuntament de Reus ha decidit cancel·lar la 24a edició de la Fira del Circ Trapezi

L’Ajuntament ha pres la decisió de suspendre l’edició de la Fira del Circ Trapezi prevista per a aquest proper cap de setmana atesa la situació sanitària que viu la ciutat a dia d’avui i les previsions pels propers dies. Això implica també la suspensió del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS que s’havia de realitzar durant els mateixos dies.

El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha explicat en roda de premsa que “fins a dia d’avui la nostra intenció era tirar endavant aquesta edició del Trapezi, la que ens portava les companyies en viu davant el públic. Però hem pres la decisió atesa la delicada situació que estem vivint a la ciutat en termes de salut”.

Per la seva banda, Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha volgut remarcar que “la decisió ha estat el resultat de l’anàlisi de les dades actuals i les diferents consultes que hem fet a les autoritats sanitàries”.

Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi, ha agraït l’esforç i la implicació de tothom per intentar poder mantenir la programació d’enguany fins al darrer moment i ha expressat la tristesa tant de l’equip com del sector davant d’aquesta situació que, “de ben segur ens esperona a pensar en la pròxima edició de la Fira, que arribarà a la 25a edició”.

El Trapezi d’enguany estava planificat en tres fases. La primera es va fer al maig, la segona al juliol i ara era el moment de la tercera i última etapa.

Totes les persones que havien adquirit entrades per als espectacles programats, tant del Trapezi com del COS, rebran en els propers dies la devolució dels diners. Fins aquest moment s’havien acreditat un total de 107 professionals i s’havien adquirit prop de 1.200 entrades pel que fa al públic en general.

El regidor de Cultura també ha volgut posar de manifest que, malgrat haver de suspendre els actes programats en el marc del Trapezi i el COS, l’activitat cultural continua ben viva a Reus: “Aquest ajuntament i aquesta regidoria aposten per la cultura des del minut zero. La cultura és segura”. De fet, a la ciutat continua en marxa la programació cultural.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.