El Servei Local de Català de Salou posa en marxa una nova edició online del Voluntariat per la llengua

El Servei Local de Català de Salou posa en marxa una nova edició online del Voluntariat per la llengua

La campanya ‘Quan parles fas màgia’ del VxL vol ampliar el nombre de parelles virtuals que practiquen el català oral, en aquest cas a Salou

En el marc de la campanya “Quan parles fas màgia”, el Servei Local de Català de Salou prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua virtual, que consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès per practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris / àries catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar la llengua, oralment, per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entrin en contacte, només hauran de pactar dia i hora. En definitiva, es tracta de conversar, a través de videoconferènciadurant una hora a la setmana, en català, durant 10 setmanes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, continuarem donant suport a aquests programes, ja que som un municipi amb molta diversitat cultural, i, per aquesta raó, considerem que la llengua és essencial com a nexe d’unió entre les persones”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha agraït la tasca del Servei Local de Català, ja que “gràcies a aquestes iniciatives, les persones guanyen fluïdesa a l’hora d’expressar-se en català, així com també se’ls obre un ampli ventall de noves oportunitats a nivell professional i personal”.

Les persones que estiguin interessades en participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se per telèfon al 977 352 147 o també per correu electrònic a salou@cpnl.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.