Reus torna a acollir el World Padel Tour

Reus tornarà a ser l’epicentre mundial del pàdel aquesta primavera, del 27 al 2 d’abril. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el responsable dels Open 500 de World Padel Tour, Jesús Ferrer, han formalitzat aquest dijous, 19 de gener, la signatura de l’acord per celebrar a la ciu tat el TAU Cerámica Reus-Costa Daurada Open 2023, prova regular del prestigiós circuit World Padel Tour (WPT). Ho han fet amb la signatura de l’acord d’organització, en el decurs d’un acte en el qual també hi ha pres part el regidor d’Esports de Reus, Pep Cuerba. A l’acte hi han assistit altres regidors i regidores del Govern municipal, representants de la delegació terrritorial de l’Esport, la Cambra de Comerç de Reus, PIMEC, el Consell Esportiu del Baix Camp i els clubs esportius de la ciutat que compten amb pistes de pàdel.

El TAU Cerámica Reus-Costa Daurada Open 2023 es disputarà a la ciutat del 27 de març al 2 d’abril amb el Pavelló Olímpic com a pista central de l’esdeveniment . El torneig, que serà el cinquè de la temporada i el primer a l’Estat Espanyol tindrà una durada de 8 dies amb la disputa de 150 partits oficials, amb quadres de competició d’eliminació directa, on 72 parelles masculines i 48 de femenines -240 esportistes en total- es disputaran el trofeu de guanyador i la màxima acumulació de punts per optar a ocupar els primers llocs del rànquing mundial.

Reus torna a acollir l’Open després de l’èxit de l’any passat, amb un impacte econòmic per a la ciutat de més 1,5 milions d’euros; més de 5,4 milions de visualitzacions del torneig a la televisió i més de 2,5 milions de seguidors del torneig a les xarxes socials.

L’aportació econòmica és de 200.000 euros, import que serà sufragat al 50% per les administracions involucrades, en aquest cas l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona a través del seu Patronat de Turisme, a més dels patrocinadors locals. La iniciativa compta amb el suport d’entitats esportives i organitzacions empresarials com ara PIMEC o la Cambra de Comerç de Reus.

Promoció turística, econòmica i esportiva

Aquesta iniciativa s’inscriu en l’interès de promoure el territori com a seu de grans esdeveniments i competicions esportives. I és que el World Padel Tour esdevé una acció de gran interès en l’àmbit de la promoció turística, econòmica i esportiva de la Costa Daurada i de la ciutat de Reus, i permetrà contemplar en acció el millor pàdel del món, on destaca el joc de l’esportista reusenca Ariana Sánchez Fallada, una de les Top Ten mundial.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha valorat l’impacte que suposarà el torneig a la ciutat. “Reus juga a la primera divisió mundial del pàdel. Celebrem la capacitat de sumar esforços, amb passió i il·lusió, per tirar endavant aquesta iniciativa que posa el nom de Reus entre els grans d’aquest esport, amb milions de seguidors a tot el mon”, ha manifestat.

De la seva part, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llaurado, ha destacat: “El nostre suport al World Padel Tour s’emmarca a la línia estratègica del Patronat de Turisme de la Diputació de col·laborar amb el sector públic i privat per fomentar més espais de relació per a potenciar nous productes i consolidar els mercats estratègics de la Costa Daurada. Cal esperar que la presència del torneig aquí a Reus generi un impacte econòmic molt positiu.”

Properament es concretaran els detalls de l’organització i les activitats complementàries amb una segona edició del Reus Pro Pàdel que tindran com a objectiu dinamitzar l’activitat esportiva i incorporar també la promoció d’aquest esport a les escoles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.