Calafell Evasión s’instal·la a REDESSA Tecno

Les instal·lacions de REDESSA Tecno acullen des d’aquest mes de gener una nova empresa del sector turístic. Es tracta de Calafell Evasión, el principal touroperador turístic del mercat francès establert a la Catalunya Sud. L’empresa, que l’any passat va facturar més d’11’5 M d’€, compta amb una plantilla de 15 treballadors i mou gairebé 50.000 turistes francesos a l’any. Està especialitzada en viatges de grup, especialment durant els mesos de temporada baixa.

Aquesta incorporació reforça el posicionament de REDESSA com a pol d’atracció d’empreses i activitats vinculades a sectors econòmics estratègics a la ciutat i al territori, com són el turisme i el sector TIC. Així, pel que fa al turisme, a les instal·lacions del Tecnoparc també està instal·lada l’empresa NeoTravel, touroperador rus amb una plantilla de 40 treballadors i una facturació anual de 66 M d’€, i Viajes Para Ti, que compta amb 110 treballadors i una facturació de més de 100 M d’€.

En l’àmbit de les empreses del sector turístic, la ciutat de Reus ofereix una ubicació amb bones connexions i infraestructures estratègiques, com l’aeroport de Reus, a més de proximitat a les principals destinacions de la Costa Daurada, com Salou i Cambrils. Un territori en el qual es van realitzar més de 17,5 milions de pernoctacions durant l’any passat, segons dades de la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de la demarcació de Tarragona (FEHT).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.