Reus tornarà a ser una festa  

El passeig encès avança cap al santuari que ja espera delerós el foc en una simfonia de música dansada que tot ho omple. Els racons són plens a vessar de canalla que s’embadoca amb els seus elements preferits, un món de nanos, gegants i bèsties bellíssimes que fan una solemnitat de cada coreografia, una festa de cada toc. 

I és que la ciutat torna a estrenar una tardor nova alhora que s’enceta el curs escolar i recomencen les rutines. Aprofita per fer-ho immergint-nos en una celebració per a tothom, una celebració que recull els signes d’una tradició que ens explica i ens acompanya però que és vivíssima i dinàmica, una celebració que troba espais per al gaudi de totes les persones —de les més petites a les més grans, sense cap distinció— i tant de ben endins com d’enfora triï cadascú de participar-hi.

Us convidem a viure amb intensitat aquesta Festa Major com ben segur que heu fet any rere any. Si us hi estreneu, us donem la benvinguda. Si no, afegiu un nou any als vostres records de la festa, sempre nova, sempre diferent. Gràcies a totes les persones que la feu possible, des de tants àmbits diferents! Des de l’equip de Reus Cultura us asseguro que treballem amb tot l’esforç i tota la dedicació perquè sigui inoblidable un cop més inoblidable. I quan s’acabi, expliqueu-nos com us ha anat!

Daniel Recasens Salvador 

Regidor de cultura i política lingüística 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.