Reus x Gàmbia, diumenge 15 de gener

Aquest diumenge 15 de gener, a les 13 hores a l’Estadi Municipal de Reus, tindrà lloc el partit solidari “Reux x Gàmbia” entre els veterans del CF Reus Deportiu i del FC Barcelona. El partit, que s’organitza amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, s’emmarca en la campanya Martra Visions Reus x Gàmbia, una campanya humanitària liderada per l’òptic reusenc Joan Martra, enfocada a l’atenció oftalmològica de la població gambiana.

El partit es jugarà a partir de les 13:00 hores, just a l’acabar el partit que l’ equip femení de la Fundació Futbol Base Reus disputarà com a local a les 11:00 hores. L’entrada és gratuïta i es sortejarà entre els assistents una samarreta signada pels jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona.

Isaac Cuenca, reusenc i ex jugador dels dos clubs, rebrà un homenatge per part dels Veterans del CF Reus Deportiu, com a reconeixement a la seva trajectòria professional. Durant l’acte, al que acudiran bona part dels expresidents del CF Reus Deportiu, es retrà homenatge al també reusenc i ex jugador d’ambdós equips, Josep “Cuca” Palau, qui ens va deixar recentment, havent confirmat la seva família, l’assistència a l’homenatge.

També està previst que hi assisteixi al partit el Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Àngel Xifré i l’alcalde de la Ciutat, Carles Pellicer, a més d’altres representants polítics i esportius de la ciutat de Reus.

Solidaritat a Gàmbia

BEEP, Ikera i Logística Costa Dorada, patrocinen tant el partit de futbol com la campanya de solidaritat engegada ja fa un any que ha assolit l’objectiu de dotar al projecte solidari de dos instruments optomètrics d’última generació per a les revisions visuals. Aquests aparells es faran servir a la missió que duran a terme ciutadans reusencs, encapçalats pel Joan Martra i la seva parella, la María Vidal, amb la fita de millorar la visió de 1.000 persones en 10 dies d’estada a Gàmbia, lliurant-los les ulleres que la societat civil reusenca, ha donat al llarg dels últims mesos.

La missió humanitària portarà un total de 5.000 ulleres graduades a Gàmbia, recollides gràcies la ciutadania de Reus, per a distribuir a la població local, previ reconeixement ocular de les necessitats optomètriques individualitzades que es realitzarà a les instal·lacions de l’ ONG local M’bolo, la qual, mitjançant el centre Fandema, treballa en el territori per a millorar les condicions i l’ empoderament de la dona. En aquesta missió, liderada pel Joan Martra i la seva parella, María Vidal, també hi participaran Rosa Abelló, Carme i Neus Caelles, María José Delors, Paloma Lozano, Teresa Reina, Paquita Aran, Imma Torras, Carme Torroja, Elena Prats, Carles Grau, Araceli Jiménez , María Mas i Rafael Matamoros.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.