Uns robots molt especials visiten La Fira Centre Comercial

Uns robots molt especials visiten La Fira Centre Comercial

Els aficionats al món de l’espai, els robots i les tecnologies s’ho passaran molt bé els propers dies 1 i 2 de setembre a La Fira Centre Comercial. Fins allí, a la segona planta per ser més concrets, arribaran els robots que poden fer guanyar als joves d’entre 14 i 25 anys vals de consum per als establiments de restauració de l’equipament comercial.

Prendre part al concurs serà molt senzill i hi haurà dues possibilitats. Si agraden els robots més clàssics, la competició a escollir és la de Robofighters, una mena de robots lluitadors que els dos participants de cada ronda hauran de moure a través d’un comandament i uns sensors de moviment. Hi haurà tres minuts de temps i guanyarà qui deixi KO a l’altre robot o el qui hagi tombat més vegades al rival quan s’acabi el temps. L’altra alternativa són les Combat Spider, unes aranyes-robot que duen un làser que dispara on apunti el concursant que la mou. La partida també dura tres minuts i guanya qui arribi primer a cinc impactes o qui impacti més al final del temps.

I atenció! Qui guanyi cada competició s’endú un val de 50 euros de descompte per als restaurants ubicats a la Planta Segona de La Fira Centre Comercial. Les competicions de robots es faran els dos dies, 1 i 2 de setembre, de 11h a 14h i de 15h a 20h. Sempre hi ha desenes de motius per venir a La Fira Centre Comercial, per comprar l’últim en roba, calçat, complements, joieria, coses per a la llar o gaudir del millor oci i restauració. Ara, amb els robots, encara ens tens més!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.