La Ruta del Modernisme de Reus, escollida per a un projecte europeu sobre turisme inclusiu

La Ruta del Modernisme de Reus ha estat escollida per participar en el projecte de la Unió Europea Visits4u, que promou el turisme inclusiu per a persones amb diversitat funcional. El projecte analitza rutes turístiques de tota Europa, en valida el seu grau d’accessibilitat i en farà promoció a través de diverses plataformes digitals. Les regidories de Benestar Social i de Projecció de Ciutat donen suport al projecte, que coordina el Centre d’Àmbits Accessibles de Londres, i que a l’estat espanyol desenvolupa l’empresa de Reus DomSpain Consulting.

Aquesta setmana, una auditora del centre coordinador del projecte ha visitat la Ruta del Modernisme i s’ha reunit amb tècnics de turisme de l’Agència Reus Promoció i d’accessibilitat de la regidoria de Benestar Social, per tal de validar el grau d’accessibilitat de l’itinerari.

Les conclusions del projecte europeu es presentaran públicament en una conferència final a finals d’any a Riga; i es farà difusió de l’accessibilitat de la Ruta del Modernisme, així com de la resta d’itineraris analitzats, en la web del projecte, així com en d’altres plataformes digitals de la UE.

A més de promocionar les rutes escollides de cada país, el projecte vol establir xarxes més coneixedores de l’oferta existent i la millora de la informació disponible sobre turisme inclusiu.

Visits4u comprèn set socis de sis països (Bulgària, Grècia, Itàlia, Letònia, Espanya i el Regne Unit) i ofereix un model de bones pràctiques a les PIME del sector turístic, les organitzacions amb experiència en entorns inclusius i autoritats públiques.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.