Salou celebra la fira Fora Stocks

Aquesta fira comercial, que s’obre divendres a les 10 de matí, agruparà, fins al proper diumenge, un total de 29 parades al passeig Jaume I, amb l’objectiu principal de liquidar els estocs de temporada dels establiments que hi participen. La iniciativa comercial es tornarà a repetir del 18 al 20 d’agost.

Els comerços sortiran al carrer a partir d’aquest divendres i l’esdeveniment es prolongarà fins diumenge, de les 10 del matí a la mitjanit.

Tant els residents com els turistes tindran l’oportunitat de comprar tota mena d’articles i productes amb descomptes força interessants.

En aquesta fira comercial, es trobaran complements de vestir i calçat, ulleres de sol, bijuteria, joies i minerals, marroquineria, roba de la llar, moda infantil, decoració, joguines, llenceria, sabateria, artesania, articles per a mascotes i productes artesanals.

Per a l’alcalde de SalouPere Granados, “el sector comercial del nostre municipi fa una molt bona feina de promoció, amb iniciatives que són atractives tant per al resident com per al visitant”. En aquest sentit, l’alcalde lloa “l’esperit emprenedor dels comerciants per tirar endavant qualsevol iniciativa que dinamitzi l’economia i el consum”.

El regidor de Promoció Econòmica, Hèctor Maiquez, ha mostrat el suport de l’Ajuntament a aquesta iniciativa i a totes les altres promogudes pels comerciants locals.  “Col·laborem amb aquesta fira que permet reduir els estocs de temporada emmagatzemats en els establiments, donant suport a la dinamització i promoció del comerç local”, diu el regidor, recordant que  aquesta fira comercial és un atractiu addicional per als turistes i ciutadans, ja que poden trobar productes de qualitat a preus molt interessants.

Amb la col·laboració entre l’Ajuntament i els comerciants locals, Salou busca impulsar el sector comercial i oferir als ciutadans i als visitants una experiència de compra enriquidora, promocionant els establiments locals i dinamitzant l’economia de la ciutat.

Fora Stocks és una oportunitat única per adquirir articles de qualitat a preus reduïts, animant a tothom a participar en aquest esdeveniment comercial que ofereix una gran varietat de productes per a tots els gustos i necessitats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.